Οι μεταγραφές που μειώνουν το άγχος…

Αναμένοντας τις κινήσεις του Ολυμπιακού Βόλου

Με το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς πότε και πώς θα προκύψουν ανακοινώσεις για μεταγραφές, ωστόσο η κινητικότητα είναι πολύ έντονη το τελευταίο χρονικό διάστημα, και οι προσθήκες αναμένεται να επισημοποιηθούν σύντομα, με παίκτες που θα μπορούν να προσφέρουν άμεσα και να… μειώσουν το άγχος.

Παρά την καλή πορεία, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει μπορέσει να ανοίξει σε τέτοιον βαθμό την ψαλίδα της διαφοράς από τη δεύτερη θέση, όπου βρίσκεται η Αγία Άννα που τον έχει υποχρεώσει στη μοναδική ήττα του μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» βέβαια παραμένουν το φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης, έστω και αν απομένουν 14 ολόκληρες αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ωστόσο είναι δεδομένο ότι οι απαιτήσεις που προκύπτουν για τους παίκτες, τους φορτώνουν συνεχώς με άγχος, πολλές φορές περιττό…

Στόχος λοιπόν με τις μεταγραφικές προσθήκες (η πρώτη θα είναι αυτή του Κολομβιανού αμυντικού Ζαμπράνο, ενώ δεδομένο είναι το ενδιαφέρον για Καραστέργιο και Ζέρη), είναι το όλο σύνολο και καλύτερο να εμφανιστεί και λιγότερο αγχωμένο. Από την άλλη, πρόκειται και για προσθήκες που θα γίνουν με φόντο την (πιθανότατη) συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου, εκεί όπου τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά, με δυνατούς αντιπάλους και χωρίς πολλές δεύτερες ευκαιρίες…

Περιμένει την εκδίκαση της έφεσης

Το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΑΟ Σκιάθου, κλείνει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό Βόλου, και στην πρεμιέρα του δεύτερου αντιμετωπίζει τη ΦΘ Αγχίαλος εκτός έδρας. Για τη 16η αγωνιστική πάντως αγωνίζεται εντός έδρας, με αντίπαλο τον Τοξότη Βόλου και το ερώτημα είναι που και πώς θα διεξαχθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Στη 16η αγωνιστική υποτίθεται ότι ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται να αρχίσει να εκτίει την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, που του έχει επιβληθεί από την ΕΠΣΘ, για τα όσα είχαν καταγραφεί και στο φύλλο αγώνα στην αναμέτρηση με τον Ρήγα Φεραίο. Το ποδοσφαιρικό τμήμα κατέθεσε έφεση, ωστόσο η υπόθεση δεν εκδικάστηκε στην αρχική ημερομηνία από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, αφού οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν και πήραν αναβολή. Η υπόθεση θα εκδικαστεί την ερχόμενη Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, και σχετικά άμεσα, ίσως και μέχρι τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας να προκύψει και η σχετική απόφαση. Ένα σενάριο πάντως θέλει την αλλαγή της τιμωρίας σε τέσσερις αγωνιστικές μακριά από το ΕΑΚ Βόλου, όντας ο Ολυμπιακός Βόλου γηπεδούχος.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.