Οι πρώτες ανανεώσεις στη Νίκη με Ανδρέου και Κρητικό

Προχωρά ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Περιμένοντας την έναρξη της προετοιμασίας, η Νίκη Βόλου θέλει να είναι όσο πιο πλήρης γίνεται στην πρώτη συγκέντρωση, και οι ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες τόσο για μεταγραφές όσο και για ανανεώσεις, με τους Τάσο Κρητικό και Βαγγέλη Ανδρέου να ετοιμάζονται να ενισχύσουν τους «κυανόλευκους» και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ουσιαστικά απομένουν τα τυπικά προκειμένου να ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας με τους δύο παίκτες, οι οποίοι έδειξαν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο την περασμένη περίοδο. Ο Κρητικός έδειξε άλλωστε να προσαρμόζεται άμεσα με την ένταξή του στην ομάδα τη χειμερινή περίοδο και πήρε θέση βασικού ουσιαστικά, ενώ ο Ανδρέου ήταν σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα. Mάλιστα, οι δύο παίκτες είχαν μιλήσει με τη διοίκηση για τη συνέχιση της παρουσίας τους στη Νίκη Βόλου, προτού καν κλείσει η τελευταία αγωνιστική περίοδος.

Από εκεί και πέρα, ο βασικός κορμός της Νίκης για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο μένει σε γενικές γραμμές σημαντικά ίδιος, μετά και τις αποχωρήσεις που έχουν επιβεβαιωθεί (Μπάγιτς, Δημητρίου, Ροχάνο, Σιαφά, Λογαράς και πιθανότατα Μέτσε και Τσουκαλάς), και για παράδειγμα οι Αναστασίου, Κάσσος, Γρομητσάρης, Γαβριηλίδης, Παναγιωτίδης, Μπουργάνης, Μιράντα, Τζιώρας, Κριμιτζάς και Τοπαλίδης παραμένουν στις επάλξεις για τους «κυανόλευκους».

Ειδική αναφορά θα πρέπει να γίνει στον Χρήστο Τζιώρα, που παρά το ότι δεν είχε θέση βασικού, κατάφερε να βγάλει… τα κάστανα από τη φωτιά όσες φορές χρειάστηκε, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να του δίνει χρόνο, από τη στιγμή που ο Σιαφά φάνηκε ότι δεν μπορούσε να προσφέρει τα αναμενόμενα. Έτσι, ο έμπειρος επιθετικός άρπαξε την ευκαιρία και έδειξε ότι συνεχίζει σε ένα πολύ καλό επίπεδο.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.