Όλοι στην αποστολή του Ολυμπιακού Β., που θέλει σκορ και θέαμα με Φωκικό

Και τους 22 διαθέσιμους παίκτες του πλην του τιμωρημένου Νικολακάκη πήρε στην αποστολή για τον κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Φωκικό, που γίνεται για τη 24η αγωνιστική στο Πανθεσσαλικό στις 16.00 (διαιτητής ο Μπουρουζίκας από τη Λάρισα), ο Περικλής Αμανατίδης.

Συγκεκριμένα οι 22 παίκτες είναι οι: Γιακουμής, Παλιούρας, Ζάχος, Μπουτζίκος, Καναβός, Πατσής, Παπαϊωάννου, Παπουτσογιαννόπουλος, Οικονομόπουλος, Μαργαρίτης, Ναζίμ, Κόλα, Ριζογιάννης, Ρόκας, Λώττας, Σκοπελίτης, Σερτζίνιο, Καμπλιώνης, Σαχινίδης, Ζγκούρη, Φλίγκος και Μάντζιος.

Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει συνδυάσει τους τρεις βαθμούς, που είναι επιβεβλημένοι απέναντι σε έναν θεωρητικά αδύναμο αντίπαλο, με το θέαμα, ώστε να ευχαριστήσει τον κόσμο του.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πάρουν και τη ρεβάνς για τους δύο χαμένους βαθμούς στο ματς του πρώτου γύρου στην Άμφισσα, στο οποίο ισοφάρισαν με πέναλτι στο 96’ σε 1-1, αλλά και για την εχθρική συμπεριφορά των νυν φιλοξενούμενων. Ευχής έργον είναι το νέο τρίποντο, που θα είναι το δωδέκατο σε ισάριθμα ματς εντός έδρας, να έρθει με ένα ευρύ σκορ, που θα δώσει και την απαραίτητη ώθηση και ψυχολογία ενόψει του παιχνιδιού στη Νεοκαισάρεια.

Θυμίζουμε ότι ο Φωκικός, παρότι είναι υποβιβασμένος με πολύ μικρό ρόστερ και έχει 17 βαθμούς, οι εννιά εκτός έδρας, παλεύει όλα τα ματς και στην τελευταία τετράδα αγώνων έχει δύο ήττες στο γκολ από τη Στυλίδα εκτός (2-1) και τη Νίκη στο γήπεδό του (0-1), αλλά και ένα διπλό με 3-4 επί του Απόλλωνα Μακρυχωρίου καθώς και μία ισοπαλία 1-1 στο τοπικό ντέρμπι με τον Αστέρα Ιτέας στο «σπίτι» του.

Η παράδοση με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό Β.

Αυτό θα είναι το πρώτο ματς με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό Βόλου μετά τις 22/3/15. Τότε οι ερυθρόλευκοι είχαν κερδίσει στο ΕΑΚ με 1-0 την ομάδα της Άμφισσας, με την οποία η ομάδα του Βόλου έχει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες, όταν είναι γηπεδούχος. Τα άλλα παιχνίδια ήταν στις 26/10/13 για τη Β’ Εθνική (νίκη με 1-0), στις 07/10/12 επίσης για τη Β’ Εθνική (0-0) και στις 03/12/95 για τη Γ’ Εθνική (0-0).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.