Ολυμπιακός Βόλου: Ικανοποίηση για την επιστροφή

Σχεδιάζει το πρόγραμμα το τεχνικό επιτελείο

Mόνο ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου για την επανέναρξη των προπονήσεων,η οποία θα ανακοινωθεί αύριο Σάββατο με την έκδοση της σχετικής ΚΥΑ, και εφόσον όλα πάνε καλά τότε θα αρχίσει κάποια στιγμή σχετικά σύντομα και η αγωνιστική δράση, εφόσον το επιτρέψουν και τα επιδημιολογικά δεδομένα…

Βέβαια η έναρξη του πρωταθλήματος θα μεταφραστεί πιθανότατα και σε μεταγραφικές κινήσεις, με δεδομένο ότι Μπαράνκο και Ντα Κάμπο, δύο βασικοί παίκτες για τους «ερυθρόλευκους» δόθηκαν δανεικοί! Τουλάχιστον, όταν είχε δοθεί δανεικός ο Ντα Κάμπο στον Απόλλωνα Λάρισας, στελέχη της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου τόνιζαν ότι υπάρχουν υποψήφιοι αντικαταστάτες, εφόσον χρειαστεί κάτι τέτοιο, και μάλιστα από τη Λατινική Αμερική και πάλι.

Βέβαια, σε συνδυασμό και με την περιβόητη αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, όλα τα θέματα είναι ανοιχτά. Πάντως σε κάποια φάση κάποιοι από τους παίκτες, βλέποντας την αβεβαιότητα που επικρατούσε, ζήτησαν ακόμη και να φύγουν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, μιας και δεν έβλεπαν φως στο τούνελ, και απορούσαν με την όλη κατάσταση…

Προσεκτικοί χειρισμοί…

Αυτό που προέχει είναι η επιστροφή στις προπονήσεις, η ομαλή προσαρμογή των παικτών που έχουν συμπληρώσει και έχουν ξεπεράσει τους τρεις μήνες μακριά από τις ομαδικές προπονήσεις, και χρειάζεται ιδιαίτερος και λεπτός χειρισμός από το προπονητικό επιτελείο για να μην υπάρξουν τραυματισμοί με την επιστροφή στην προετοιμασία.

Αυτό μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς σε επαγγελματικό επίπεδο, σχεδόν κανείς δεν έχει δουλέψει με μία ολόκληρη ομάδα απροπόνητη για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα! Αυτό σχολίαζε και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Θωμάς Μακρής, ενώ σήμερα αναμένεται να γίνει σύσκεψη των μελών διοίκησης και τεχνικού επιτελείου για την επανέναρξη των προπονήσεων. «Η δεύτερη επανέναρξη είναι ίσως πιο δύσκολη και από την πρώτη» σημείωνε χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.