Ολυμπιακός Βόλου: «Προπόνηση στο βελτιωμένο ΕΑΚ μετά τις θερινές διακοπές»!

Ενώ επικαλείται έναρξη της προετοιμασίας «χωρίς τυμπανοκρουσίες»

Νέα ήθη και έθιμα επικρατούν πλέον στον Ολυμπιακό Βόλου, που έκανε εν κρυπτώ την πρώτη του προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο γήπεδο του Σαρακηνού, δίνοντας μάλιστα τη σχετική συνολική ενημέρωση μόλις στις 01:08 τα ξημερώματα(!) σήμερα Παρασκυεή 04/08, επικαλούμενη την κατάσταση στο ΕΑΚ αλλά και… τις θερινές διακοπές!

Σχεδόν πάντα όλες οι ομάδες κάνουν την πρώτη τους προπόνηση του καλοκαίρι, και σχεδόν πάντα οι ομάδες με κόσμο κάνουν ανοιχτή προπόνηση παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ. Στον Ολυμπιακό Βόλου βέβαια είπαμε ότι καταγράφονται νέα ήθη και έθιμα, και η νέα διοίκηση από την πλευρά της ισχυρίζεται αρχικά ότι η προετοιμασία ξεκίνησε «χωρίς τυμπανοκρουσίες»…

Όπως προαναφέραμε, οι διοικούντες επικαλούνται την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο ΕΑΚ, για την οποία παραδέχεται προφανώς ότι θέλει βελτίωση. Όμως προαναγγέλλει «πρώτη» προπόνηση, έστω και αν η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει, αφού παράλληλα επιστρέψει ο κόσμος από τις θερινές διακοπές!!!

Αυτά λοιπόν αναφέρει η νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος: «Χωρίς τυμπανοκρουσίες και πολλά λόγια, η ομάδα έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία για το νέο πρωτάθλημα.

Οι προπονήσεις είναι κλειστές για τα μέσα και θα γίνει μια μεγάλη «πρώτη» προπόνηση με τον κόσμο μας στο ΕΑΚ, όταν θα είναι ο αγωνιστικός χώρος στην κατάσταση που θέλουμε και  ο κόσμος θα έχει επιστρέψει από τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Χωρίς διακοπές, όλο τον Αύγουστο, ομάδα και διοίκηση θα εργαστούν για να είναι ο Ολυμπιακός Βόλου το «καμάρι» μας».

Υπενθυμίζεται πάντως, ότι η ΕΠΣΘ έχει ανακοινώσει ότι το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας αρχίζει το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου. Τέλος, παρα το ότι εδώ και μέρες έχει γίνει η διαρροή, ανακοίνωση για τη συμφωνία με τον Αλέξανδρο Γκαλίτσιο δεν έχει υπάρξει, ωστόσο ο παίκτης συμμετείχε στην προπόνηση, όπως μαρτυρά η μεταμεσονύκτια ανάρτηση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.