Ώρα ανόδου για τον Ολυμπιακό Βόλου-Τελικός σήμερα απέναντι στον ΓΑΣ Κομοτηνής!

Στις 17:00 και στο ΕΑΚ Βόλου για την επιστροφή στην Α2 Εθνική

Η πιο μεγάλη ώρα είναι… σήμερα για την ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου που στο τελευταίο παιχνίδι για το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου υποδέχεται στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου και στις 17:00 το σύνολο του ΓΑΣ Κομοτηνής, επιδιώκοντας τη νίκη με διαφορά τουλάχιστον πέντε πόντων για να πανηγυρίσει την επιστροφή στην Α2 Εθνική!

Οι παίκτριες της Ελένης Παπαθανασίου και του Κώστα Δέρβου έχουν γνωρίσει μόλις μία ήττα στην τρέχουσα διαδικασία, από τον σημερινό τους αντίπαλο στην Κομοτηνή με σκορ 55-51 και γι’ αυτό θέλουν τη νίκη σήμερα με +4 πόντους, για να είναι αυτές που θα πανηγυρίσουν στο τέλος.

Βέβαια, η προετοιμασία δεν κύλησε απόλυτα ομαλά, αφού μόλις χθες η ομάδα μπόρεσε να προπονηθεί πλήρης, αφού τις προηγούμενες ημέρες οι Νταϊάκη, Πολύζου, Καραστάθη και Ράπτη αντιμετώπισαν ίωση που τις κράτησε μακριά από το παρκέ, ωστόσο για σήμερα θα είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

«Έχουμε να παίξουμε απέναντι σε μία γυμνασμένη, αθλητική ομάδα και να δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό» σημείωσε η προπονήτρια του Ολυμπιακού Βόλου, Ελένη Παπαθανασίου, εκφράζοντας τη συγκρατημένη αισιοδοξία της για την απόδοση της ομάδας της και την εξέλιξη του σημερινού αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να επιστρέψει στην Α2 Εθνική μετά την περίοδο 2018-19, με τους συνδετικούς κρίκους από εκείνη τη χρονιά που είχε καταλήξει σε υποβιβασμό στην ΕΣΚΑΘ να είναι ο προπονητής Κώστας Δέρβος και η 13χρονη τότε Βασιλική Σιουμουρέκη! Από την άλλη, αυτή είναι η δεύτερη σερί χρονιά που ο ΓΑΣ Κομοτηνής διεκδικεί την άνοδο στην Α2, αφού στα μπαράζ ανόδου είχε βρεθεί και πέρυσι, όπου και αντιμετώπισε μια έτερη βολιώτικη ομάδα, την Ανόρθωση, από την οποία είχε ηττηθεί 52-31.

Οι παίκτριες του Ολυμπιακού Βόλου πάντως αναμένεται να έχουν και τη στήριξη του κόσμου, με τους οργανωμένους να έχουν ήδη προαναγγείλει ότι θα είναι παρόντες και θα προσπαθήσουν να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη στο πλευρό των «ερυθρόλευκων». Από την άλλη, και ο ΓΑΣ Κομοτηνής έχει οργανώσει εκδρομή για τους φίλους του, οπότε το κλειστό του ΕΑΚ αναμένεται σήμερα να είναι γεμάτο.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.