Ώρα ειδήσεων για τον Ολυμπιακό Βόλου;

Στην αποψινή εορταστική εκδήλωση του Ερασιτέχνη

Mε πολλά θέματα να παραμένουν χωρίς λεπτομέρειες για το τι μέλλει γενέσθαι στον Ολυμπιακό Βόλου, οι φίλοι της ομάδας περιμένουν πώς και πώς την αποψινή εορταστική εκδήλωση του Ερασιτέχνη για τα 85 χρόνια του συλλόγου, προκειμένου να δουν αν θα υπάρξει κάτι νεότερο ως πληροφορία για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος και για τον σχεδιασμό όσον αφορά τη συμμετοχή στη Γ’ Εθνική.

Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι το μοντέλο που θέλει ν’ ακολουθήσει η διοίκηση του ΑΣ είναι   αυτό των χορηγιών, αναζητώντας κάποιες κινήσεις γενναίας στήριξης, τόσο εντός όσο και εκτός Μαγνησίας. Όσον αφορά παίκτες, προπονητή και γενικότερα διοίκηση, περισσότερα θέματα δεν έχουν γίνει γνωστά. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο ΑΣ αναμενόταν να συνεδριάσει το απόγευμα της Τρίτης 07/06, για διάφορα θέματα, χωρίς να αποκλείει κανείς να γίνει συζήτηση και για τα ποδοσφαιρικά. Αν πάντως

Από εκεί και πέρα στην αποψινή εκδήλωση με ώρα προσέλευσης τις 19:30, που θα φανεί αν φέρει και ειδήσεις για το ποδοσφαιρικό κομμάτι, έχει γίνει γνωστό ότι θα τιμηθούν:

-Η ομάδα Καλαθοσφαίρισης Κορασίδων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας και για την συμμετοχή της στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα.

-Η  ομάδα Βόλεϊ Γυναικών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΚΕΛ, την άνοδο της στη Β’ Εθνική κατηγορία και την συμμετοχή της στο Final 4 του Κυπέλλου…

-Ο προπονητής του τμήματος Κολύμβησης και δημιουργός των δεκάδων πρωταθλητών του Γρηγόρης Μαντάς

-Ο προπονητής της  Άρσης Βαρών Χαράλαμπος Μπορτσέλης για τα 35 χρόνια παρουσίας του   (1987-2022) στον σύλλογο.

Επίσης θα βραβευτούν οι παλιές δόξες του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού Βόλου, τα αδέλφια Θανάσης, Γιάννης και Κώστας Τριχιάς και ο Θανάσης Βογιατζάκης.

Ο ΑΣ στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι στην εκδήλωση θα παραστεί και θα την τιμήσει η «μπασκετική» δόξα του συλλόγου όπως τον χαρακτηρίζει,  Νίκος Μπουντούρης και  οι αρχές της πόλης του Βόλου. Προφανώς στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί και η ενασχόληση του Νίκου Μπουντούρη με το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου, και θα ξεκαθαρίσει αν θ’ ασχοληθεί μόνο με τα τμήματα υποδομής ή και με το ανδρικό.

«Η είσοδος στην εκδήλωση  θα είναι ελεύθερη  για τα μέλη και φίλους του συλλόγου. Ολυμπιακός Βόλου για πάντα» καταλήγει η σχετική ενημέρωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.