ΟΥΚ Βόλου: To κύπελλο για την εμπειρία…-Οι δηλώσεις του Νίκου Βενενετόπουλου

Απέναντι στον Πανιώνιο αύριο Τετάρτη

Ομολογουμένως η ομάδα πόλο Ανδρών του ΟΥΚ Βόλου δεν τα έχει πάει καλά έως τώρα στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Ανδρών, ωστόσο τα μέλη της δεν δείχνουν να επιτρέπουν στην απογοήτευση να κυριαρχήσει και κοιτούν τη συνέχεια ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο. Χρονικά όμως προέχει ο αγώνας κυπέλλου με τον Πανιώνιο, αύριο Τετάρτη και στις 20:30 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Αν ο ΟΥΚ Βόλου έχει πιθανότητες για κάτι καλό; Ο Πανιώνιος είναι στη δεύτερη θέση της κατάταξης στον Β’ Όμιλο του πρωταθλήματος, έχοντας πετύχει 144 τέρματα και έχοντας δεχθεί 101 σε 12 αγώνες, και έχοντας συγκεντρώσει 30 βαθμούς. Από την άλλη, ο ΟΥΚ Βόλου είναι στην 8η και τελευταία θέση, με 13 αγώνες στους οποίους έχει πετύχει 98 τέρματα και έχει δεχθεί 196, έχοντας πάρει μόλις έναν βαθμό. Η πραγματικότητα των αριθμών είναι αμείλικτη.

Οπότε, τα μέλη του ΟΥΚ Βόλου θέλουν να κάνουν μία καλή προσπάθεια απέναντι στον Πανιώνιο και να αποκτήσουν περισσότερες εμπειρίες για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Αυτό άλλωστε ανέφερε ουσιαστικά και ο προπονητής του ΟΥΚ Βόλου, Νίκος Βενετόπουλος στο «Magnesiasports». «Είναι ένα παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο. Ο Πανιώνιος είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και είναι ένα παιχνίδι εκτός των στόχων μας» σημείωσε ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας, για να συμπληρώσει: «Εμείς θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας στο κύπελλο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Προερχόμαστε από ένα παιχνίδι απέναντι στη Χίο, το οποίο θεωρώ ότι χάθηκε στις λεπτομέρειες. Θα παλέψουμε όπως προείπα για το καλύτερο και ενόψει και του αγώνα του πρωταθλήματος που είναι το ερχόμενο Σάββατο με την ίδια ομάδα αντίπαλο στην έδρα μας (σ.σ. 05/02, 18:00».

Όσον αφορά τη συνέχεια στο πρωτάθλημα, ο Νίκος Βενετόπουλος δείχνει να ελπίζει. «Μπαίνουμε στον δεύτερο γύρο που είναι με ομάδες στο ίδιο επίπεδο με εμάς. Οι νίκες σαφώς θα έρθουν, αλλά έπρεπε να έχουμε περισσότερους πόντους σ’ αυτήν την πρώτη φάση» σημείωσε αρχικά και καταλήγει: «Από εδώ και πέρα μπαίνουμε στη δεύτερη φάση και θεωρητικά θα είναι ο ΟΥΚ Βόλου, ο Άρης, η Χίος και το Φάληρο. Λογικά είναι παιχνίδια τα οποία μπορούμε να διεκδικήσουμε στο σύνολό τους. Παλεύουμε και κάθε παιχνίδι θεωρώ ότι είμαστε και λίγο καλύτεροι. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά υπάρχει διάθεση και οι αθλητές μας προσπαθούν σε κάθε παιχνίδι».

Όσον αφορά το πρόγραμμα των αγώνων για το κύπελλο, αυτό έχει ως εξής:

Άρης-Υδραϊκός (13:30)

ΠΑΟΚ-ΝΟ Χίου (15:00)

Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός (17:00)

ΝΟ Βουλιαγμένης-Παναθηναϊκός (17:00)

ΑΟ Π. Φαλήρου-ΝΟ Χανίων (17:30)

Πανιώνιος-ΟΥΚ Βόλου (20:30)

ΑΝΟ Γλυφάδας-ΓΣ Περιστερίου (20:30)

Εθνικός-ΑΕΚ (21:00)

Οι νικήτριες ομάδες, προκρίνονται στην Προημιτελική φάση (2 Μαρτίου), απ’ όπου και θα προκύψουν οι 4 ομάδες που θα μετάσχουν στο Final 4 (22-23 Μαρτίου).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.