ΠΑΕ Νίκη: «Το όμορφο συναίσθημα του γκολ…»

Δεν σχολιάζουν ιδιαιτέρως την απόφαση της ΕΕΑ όσον αφορά την χορήγηση πιστοποιητικών συμμετοχής για το φετινό πρωτάθλημα της Football League τα μέλη της ΠΑΕ Νίκη, κάνοντας απλά λόγο για ένα αυτονόητο αποτέλεσμα, όσον αφορά τους «κυανόλευκους».

Το μόνο που προέκυψε ήταν η ανάρτηση μίας φωτογραφίας στα social media της ΠΑΕ, που δείχνει οπαδούς της Νίκης να πανηγυρίζουν, ενώ συνοδεύεται από το σχόλιο «το όμορφο συναίσθημα του γκολ…».

Με δεδομένο ότι η ΠΑΕ Νίκη έχει επικαλεστεί ουκ ολίγες φορές τη νομιμότητα και την τήρηση των κανόνων, θα ήταν ιδιαίτερα αξιοπερίεργο να μην έχει ολοκληρώσει επιτυχώς τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, και να υπήρχε αντίθετη απόφαση από τη σημερινή της ΕΕΑ.

Οπότε το μόνο που απομένει είναι να ξεκαθαρίσει αν και πότε θα αρχίσει η αγωνιστική δράση για φέτος, με τον Αλέξη Παπακωνσταντίνου να έχει τονίσει μέσω του «Magnesiasports» ότι η φετινή διοργάνωση θα πρέπει να έχει ουσιαστικό χαρακτήρα και διαφάνεια πάνω απ’ όλα, με φόντο την προβλεπόμενη από το σχέδιο νόμου αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου.

Βλέποντας παράλληλα τα κρούσματα να αυξάνονται και ένα τρίτο κύμα κορωνοϊού να κάνει την εμφάνισή του, τα επιδημιολογικά δεδομένα σαφώς δεν αποτελούν σύμμαχο αυτών που τονίζουν ότι η αγωνιστική δράση στην κατηγορία θα πρέπει αρχίσει άμεσα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.