Πάει για το επόμενο ο Ολυμπιακός Βόλου

Ήθελε νίκη αλλά δεν τα κατάφερε στην έδρα του Πιερικού

Για τη νίκη πήγε στην Κατερίνη ο Ολυμπιακός Βόλου έχοντας και την παράδοση με το μέρος του, αφού είχε να γνωρίσει την ήττα εκεί από το 1998, αλλά γύρισε στη βάση του με άδεια χέρια, μετά το τελικό 1-0 επί του Πιερικού και κοιτάει πλέον τον αγώνα τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, στο γήπεδο Νέων Επιβατών, με την αποστολή να είναι ακόμη πιο δύσκολη.

«Απλά δεν ήρθε το γκολ και ο Πιερικός πέτυχε τέρμα από το πουθενά» αναφέρουν όσοι βρέθηκαν στο πλευρό των «ερυθρόλευκων» την Κυριακή στο ΔΑΚ Κατερίνης, ωστόσο και αυτοί παραδέχονται ότι στο τέλος το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων είναι αυτό που μετράει. Πάντως υπάρχει το ελαφρυντικό της μεταβατικής χρονιάς και της ανάγκης υπέρβασης προκειμένου ο Ολυμπιακός Βόλου να πετύχει τον στόχο, αρχικά της παραμονής και μετέπειτα μίας καλής πορείας, κάτι που στην πλειοψηφία τους δείχνουν να αποδέχονται ως συνθήκη οι φίλοι της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου αυτήν τη στιγμή είναι 10ος, έχοντας μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, που του αποδίδουν συνολικά πέντε βαθμούς, όσους έχουν επίσης και οι ΑΟ Χανιώτης και Εδεσσαϊκός, ενώ ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου (επισήμως ακόμη καταχωρημένος στην ΕΠΟ ως ΠΑΣ Θύελλα Σαρακηνών) έχει μία νίκη περισσότερη, με 8 βαθμούς στη συγκομιδή του και είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης.

Οι «ερυθρόλευκοι» θ’ αγωνιστούν Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στην έδρα του Κεραυθνολπύ Αγγελοχωρίου και στη συνέχεια θα υποδεχθούν την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου την Ελασσόνα, στο παιχνίδι με το οποίο θα κλείσουν το 2022. Ό,τι περισσότερο μπορούν να πάρουν θα είναι το καλύτερο στο φινάλε ενός δύσκολου έτους, προκειμένου το 2023 να μπουν με καλύτερη ψυχολογία στο γήπεδο, και πιθανότατα και ενισχυμένοι μεταγραφικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.