Παιχνίδια-«τελικοί» για την παραμονή του Ολυμπιακού Βόλου

Αναζητεί άμεσα βαθμούς για να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού

Κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού παραμένει ο Ολυμπιακός Βόλου στη βαθμολογική κατάταξη του 2ου ομίλου στη Γ’ Εθνική, με την ήττα από τον ΓΑΣ Σβορώνου να είναι η έκτη σε 14 αγώνες, και τους «ερυθρόλευκους» ν’ αναζητούν λύσεις και βαθμούς.

Όντας 12ος με 15 μόλις βαθμούς, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει μπροστά του «τελικούς», και κάθε απώλεια πλέον αποκτά δραματικό χαρακτήρα. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου την ερχόμενη Κυριακή 26 Φεβρουαρίου εντός έδρας (Κυριακή της Τυρινής για τους Ορθόδοξους), ο Ολυμπιακός Βόλου χρειάζεται βαθμούς.

Εφόσον αλλαγές στο ρόστερ δεν μπορούν να γίνουν, για να προστεθούν εναλλακτικές λύσεις, ο προπονητής της ομάδας Κώστας Σταματίου, δεν μπορεί παρά να περιμένει να δει τι μέλλει γενέσθαι με τους τραυματίες που δεν μπόρεσαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους απέναντι στην ομάδα του Σβορώνου. Τουλάχιστον επιστρέφει ο Αλέξανδρος Αναστασίου, που εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών που είχε λόγω καρτών και τίθεται στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου από εδώ και πέρα.

Η θέση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου πάντως έχει αρχίσει και προκαλεί και αντιδράσεις, μιας και δεν δείχνει παράλληλα ικανός να αντιστρέψει το κλίμα και να πείσει με τις εμφανίσεις του. Αλλά και πάλι πλέον οι καλές εμφανίσεις δεν αρκούν αν δεν συνοδεύονται με θετικά αποτελέσματα.

Πάντως, ακόμη και τώρα, δεν μπορεί να πει κανείς ότι όλα έχουν τελειώσει. Ο Ολυμπιακός Βόλου με 15 βαθμούς είναι 12ος, αλλά ο 7ος ΠΑΟΚ Κρηστώνης έχει 18, οπότε η διαφορά είναι στους τρεις βαθμούς, δηλαδή στη νίκη… από την ομάδα του Νομού Κιλκίς πάντως οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν, είχαν ισοπαλία με την Καστοριά που ακολουθεί, όπως και με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, έχασαν από τον Δωτιέα που έχει 17 βαθμούς (στην πιο οδυνηρή ίσως ήττα φέτος εντός έδρας) αλλά κέρδισαν τον Εδεσσαϊκό (1-2 εκτός έδρας) που έχει 16 βαθμούς. Την ισόβαθμη πάλι ΑΕΠ Κοζάνης δεν κατάφεραν να τη νικήσουν (2-0 εκτός έδρας και 0-0 στη Νεάπολη).

Παιχνίδια για να βρει ο Ολυμπιακός Βόλου βαθμούς υπάρχουν. Αλλά χρειάζονται περισσότερα πλέον σε όλους τους τομείς για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.