Παραίτηση Μαυρονάσιου από την προεδρία του Ολυμπιακού Βόλου-Τι δήλωσε στο «Magnesiasports»

«Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την επίτευξη της παραμονής»

Παρελθόν αποτελεί-από τις 14 Φεβρουαρίου μάλιστα και με ιδιόχειρη επιστολή-ο Σωτήρης Μαυρονάσιος από την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, όπως παρουσιάστηκε από συγκεκριμένη ιστοσελίδα, επικαλούμενους προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Η ιδιόχειρη επιστολή του Σωτήρη Μαυρονάσιου  αναφέρει τα εξής: «Σεβόμενος το μεγάλο όνομα και την ιστορία του συλλόγου, υποβάλλω την παραίτησή μου από το πόστο του Προέδρου και του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937, για καθαρά προσωπικούς κι επαγγελματικούς λόγους.

Εύχομαι ολόψυχα η ΠΑΕ, στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, να πετύχει τους στόχους της. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση της ΠΑΕ, την Διοίκηση του Ερασιτέχνη και στον τεράστιο φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού. Με εκτίμηση, Σωτήρης Μαυρονάσιος».

Φυσικά το «Magnesiasports» δεν θα μπορούσε να μείνει στη διαρροή της επιστολής παραίτησης, και ήρθε σε επικοινωνία με τον Σωτήρη Μαυρονάσιο, που επιβεβαίωσε την παραίτησή του. «Είναι καθαρά προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι. Είχα 2,5 χρόνια και η απόσταση είναι μεγάλη (σ.σ. κατοικοεδρεύει σε άλλη περιοχή ο πρώην πλέον πρόεδρος της ΠΑΕ)… Αυτήν τη στιγμή θεώρησα ότι έπρεπε ν’ αποχωρήσω» τόνισε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε: «Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι είμαι πάντα φίλος της ομάδας και ότι έκανα πάρα πολύ καλούς φίλους στον Βόλο. Θα είμαι πάντα κοντά στην ομάδα για ό,τι χρειαστεί και το πιο σημαντικό: Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους και δη στον κόσμο που πραγματικά ήταν τιμή για μένα τα δύο χρόνια που ήμουν στην ομάδα. Νομίζω ότι την υπερασπίστηκα με ό,τι μπορούσα καλύτερο και τους ευχαριστώ όλους. Φεύγω ως ένας πραγματικός φίλος».

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέλλον της ομάδας, ο Σωτήρης Μαυρονάσιος σημείωσε: «Δεν είναι τώρα για λόγια. Αυτό που προέχει είναι η ηρεμία στην ομάδα γιατί κάνει έναν μεγάλο αγώνα. Πιστεύω ότι θα προσπαθήσει και θα βρει τον δρόμο της γιατί πραγματικά η ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου είναι μεγάλη, τεράστια και αξίζει σεβασμό. Οι προϋποθέσεις για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία υπάρχουν, με 16 παιχνίδια να απομένουν και τη διαφορά να είναι στους 4 βαθμούς από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Για τον αντικαταστάτη του στην προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου πάντως ο Σωτήρης Μαυρονάσιος σημείωσε ότι δεν γνωρίζει ποιος θα είναι και ότι είναι θέμα ΔΣ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.