Παραμονή και… ιώσεις απασχολούν τον Βόλος 2004

Ενώ έχουν ήδη γίνει συζητήσεις για τα μεταγραφικά

Με το που ήρθε το νέο έτος έρχονται άμεσα και οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις στο προσκήνιο για την ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών του Βόλος 2004, καθώς την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, οι Βολιώτισσες υποδέχονται την Ολυμπιάδα Υμηττού για τη 10η αγωνιστική της Α’ Εθνικής, αναζητώντας νίκη και τίποτε λιγότερο, αλλά έχοντας ν’ αντιμετωπίσουν παράλληλα και προβλήματα.

Η ήττα από τον ΟΦΗ άφησε πικρή γεύση στο σύνολο της Έλενας Κουσκούνη, που θέλει άμεσα βαθμούς για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις αλλά και ν’ αναπνεύσει στην κατάταξη των ομάδων. άλλωστε, ο τρέχων Ιανουάριος κρίνεται αρκετά δύσκολος, έχοντας στο πρόγραμμα κομβικά παιχνίδια, καθώς μετά την Ολυμπιάδα Υμηττού τον Βόλο θα επισκεφθεί η ομάδα των Τρικάλων, ενώ ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη ΡΕΑ και η εντός έδρας με την Καστοριά. Όλα αυτά προφανώς είναι παιχνίδια… παραμονής για τον Βόλος 2004 και βαθμολογικές απώλειες δεν χωρούν…

Πάντως, το βολιώτικο σύνολο δεν έμεινε ανεπηρέαστο από τις ιώσεις που σαρώνουν τη χώρα και αρκετές παίκτριες ταλαιπωρούνται τις τελευταίες ημέρες, όπως η Νικοπούλου, η Κοκμοτού και η Παπαδοπούλου. Οπότε το τεχνικό επιτελείο του Βόλος 2004 θα περιμένει αναγκαστικά μέχρι την τελευταία στιγμή, προκειμένου να δει ότι έχει όλες τις αγωνιστικές μονάδες στη διάθεσή του, όντας πολλές από αυτές βασικές!

Παράλληλα, εντός της τρέχουσας ημέρας αναμένονται στον Βόλο και οι αλλοδαπές παίκτριες της ομάδας, η Αμερικανίδα Νόιμαν και η Σέρβα Μπάμπιτς, που απουσίαζαν λόγω των εορτών που προηγήθηκαν.

Τα μεταγραφικά στο επίκεντρο

Την ίδια στιγμή, οι συζητήσεις για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας καλά κρατούν, ωστόσο δεν έχουν προχωρήσει στον απόλυτο βαθμό.

Προσφάτως ο Βόλος 2004 εξέτασε την περίπτωση παίκτριας που προέρχεται από τη Λατινική Αμερική και έχει εμπειρία από την ελληνική πραγματικότητα. Ωστόσο τα γραφειοκρατικά που έπρεπε να βρουν λύση ήταν τόσα πολλά και αναλόγως σύνθετα που θα επέτρεπαν τη συμμετοχή της παίκτριας από τον Φεβρουάριο και μετά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, κάτι απαγορευτικό για τα πλάνα της ομάδας.

Μοιραία η περίπτωσή της εγκαταλείφθηκε, ενώ για τους ίδιους λόγους δεν προχώρησε το ενδιαφέρον για Μολδαβή παίκτρια που προτάθηκε και ταίριαζε απόλυτα στα αγωνιστικά πλάνα του Βόλος 2004. Έτσι, διοίκηση και τεχνικό επιτελείο «σκανάρουν» την αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να βρεθεί επιτελική μέσος που θα είναι σε θέση να ενταχθεί άμεσα στο δυναμικό της ομάδας και να προσφέρει, με έμφαση και στην επίτευξη τερμάτων.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.