Πέντε απόντες και δύο επιστροφές για τον Ολυμπιακό Βόλου

Η αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’

Ο Ολυμπιακός Βόλου επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, με το εξ αναβολής παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’ στο γήπεδο της Νεάπολης να έρχεται στο προσκήνιο, και με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να κάνουν μία νέα αρχή στο πρωτάθλημα.

Έτσι, ο Βασίλης Βούζας θα έχει στη διάθεσή του για το αυριανό παιχνίδι 20 ποδοσφαιριστές, με δύο επιστροφές να καταγράφονται αλλά και πέντε απουσίες. Συγκεκριμένα, ο Γκαργκαλατζίδης επιτέλους για τον Ολυμπιακό Βόλου επιστρέφει, καθώς ο νεαρός επιθετικός είχε τραυματιστεί στον αγώνα με την ΑΕΛ και είχε μείνει κάμποσες εβδομάδες εκτός δράσης, ενώ και ο Φιλίποβιτς που ήταν εκτός τα προηγούμενα παιχνίδια συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή. Από την άλλη δεν είναι διαθέσιμοι οι Μανάφοβ, Ασαμόα, Νάνι, Χατζής και Πέλκας.

 Οι 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου είναι συγκεκριμένα οι Κότος, Ντιαμπί, Ντος Σάντος, Φιλίποβιτς, Μάνγκα, Σιαφά, Βούγιοβιτς, Βερνάρδος, Γκαργκαλατζίδης, Γραικός, Κατσούκης, Κόκας, Κόλα, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοβ, Ξύδας, Παπακώστας, Σκοπελίτης και Στάμου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.