Περιμένει έναρξη η Νίκη Βόλου εάν δεν υπάρξουν απρόοπτα…

Ενόψει εκλογών για νέο πρόεδρο στη SL2-Αποσύρθηκε η υποψηφιότητα Αλεξόπουλου

Δεν είναι κρυφό ότι ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί επισήμως το ποσό που θα λάβουν οι ομάδες της Super League 2, πέρα από το ανακοινωθέν των 70 χιλιάδων ευρώ, με τον ισχυρό άνδρα της Νίκης Βόλου, Αλέξη Παπακωνσταντίνου ν’ αναφέρει σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του ότι η επανέναρξη είναι σε… θεωρητικό επίπεδο.

«Έχουν οριστεί τα παιχνίδια, έχει βγει και το πρόγραμμα. Υπάρχει πιθανότητα να πάμε πάλι σε διακοπή, αλλά θα πρέπει να προηγηθεί μία σειρά γεγονότων που ελπίζω να αποφευχθούν. Αλλά θεωρητικά ξεκινάμε το Σαββατοκύριακο» ανέφερε ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου ραδιοφωνικά (Βόλος 9.86), για να συμπληρώσει μετά και την έκφραση «εκτός απροόπτου», με φόντο και τις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Η διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για την προεδρία της Super League 2 έκλεισε το μεσημέρι της Δευτέρας, με δύο τελικά πρόσωπα τελικά να διεκδικούν τον θώκο μετά την παραίτηση του Λεωνίδα Λεουτσάκου.

Συγκεκριμένα υποψήφιοι είναι ο πρόεδρος του Αστέρας Βλαχιώτη και επιχειρηματίας Πέτρος Μαρτσούκος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά και επίσης επιχειρηματίας, Αντώνης Ροκάκης, που ήταν ο άτυπος επικεφαλής της επιτροπής που συστήθηκε για να κάνει τελικά επαφές με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και την ηγεσία της Super League. Από την άλλη ο πανεπιστημιακός (καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου) Παναγιώτης Αλεξόπουλος είχε θέσει αρχικά υποψηφιότητα αλλά στη συνέχεια την ανακάλεσε…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.