Περιμένει να δει την μπάλα στη σέντρα η Νίκη Βόλου

Ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για τη Super League 2

Με την προετοιμασία να συνεχίζεται με πρωινές προπονήσεις, η Νίκη Βόλου περιμένει να οριστικοποιηθεί η έναρξη του πρωταθλήματος βάσει των ανακοινώσεων που έχουν γίνει, και το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Νοεμβρίου να βρεθεί στη σέντρα προκειμένου να αντιμετωπίσει την ομάδα του Μακεδονικού εκτός έδρας.

Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν να κυλούν ομαλά στην προετοιμασία των “κυανόλευκων”, από τη στιγμή μάλιστα που έχουν επιστρέψει τόσο ο Χοσέτε Μιράντα όσο και ο Αντόνιο Ροχάνο στο πρόγραμμα του Αλέκου Βοσνιάδη και των συνεργατών του.

Όλα αυτά -όπως έχουμε πει- όμως με την προϋπόθεση ότι θα αρχίσει η αγωνιστική δράση στη συγκεκριμένη ημερομηνία που έχει αναφέρει ήδη και η διοργανώτρια Αρχή. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, και είναι δεδομένο ότι αν δεν ανακοινωθεί η συμφωνία για τα τηλεοπτικά με κάποιον φορέα, είτε πρόκειται για τη δημόσια τηλεόραση, είτε για άλλο τηλεοπτικό δίαυλο ή η εταιρεία διαχείρισης, η μπάλα στη σέντρα δεν πρόκειται να βρεθεί σε κανένα γήπεδο.

Αυτό βέβαια δεν είμαι το καλύτερο σενάριο για τον Αλέκο Βοσνιάδη και τους ποδοσφαιριστές του, ούτε για τα μέλη οποιασδήποτε ομάδας συμμετέχει στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Super League 2. Ήδη η προετοιμασία έχει ξεπεράσει τους τρεις μήνες και όσα φιλικά και να δοθούν, δεν αρκούν για τους παίκτες και το σύνολο. Aπό την άλλη υπάρχουν και θέματα νομικής φύσης, όπως η προσφυγή του Πανδραμαϊκού στο Διαιτητικό που επηρεάζει και τη Super League 2  αλλά και τη Γ’ Εθνική. Αυτό βέβαια μπροστά στα τηλεοπτικά ίσως είναι και πιο εύκολο ως προς την επίλυσή του θέμα, αλλά από την άλλη η γενική αίσθηση είναι ότι και το θέμα των δικαιωμάτων προβολής μπορεί να βρει λύση. Εκτός αν  οι αντιδράσεις είναι τόσο έντονες από την πλευρά συγκεκριμένων μελών του συνεταιρισμού, που αποδειχθούν ανυπέρβλητα εμπόδια. Αξίζει να υπενθυμιστεί ωστόσο, ότι για να «σπάσει» η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών, θα πρέπει αυτό ν’ αποφασιστεί σε επίπεδο γενικής συνέλευσης.

Αντίπαλος σε κάθε περίπτωση έχει αναζητηθεί (έχει βρεθεί μάλιστα όπως λέγεται), και από εκεί και πέρα υπάρχει η σχετική ετοιμότητα από την πλευρά της Νίκης Βόλου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.