Περιμένει τα αποτελέσματα των συζητήσεων και η Νίκη Βόλου

Για να αρχίσει και πάλι η αγωνιστική δράση

Ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου συμμετέχει στην ειδική επιτροπή για την εξεύρεση λύσης στη Super League 2, με τον χρόνο να έχει σταματήσει στην 14η αγωνιστική όσον αφορά την ποδοσφαιρική δράση και κανείς να μην είναι σίγουρος πότε αυτή θα επιστρέψει.

Μέχρι 1 Μαρτίου πάντως η Λίγκα περιμένει από την επιτροπή να φέρει λύσεις στο προσκήνιο, όπως έχει δεσμευθεί (αναλυτικά στη σελ. 18), και αυτό είναι το μοναδικό χρονοδιάγραμμα μέχρι στιγμής. Το σενάριο έναρξης του πρωταθλήματος το τριήμερο 3-5 Μαρτίου παραμένει πάντως σε πρώτο πλάνο, έστω και αν στο πρόσφατο ΔΣ αποφασίστηκε να συνεχιστεί η διακοπή.

Αγωνιστικά λοιπόν η Νίκη Βόλου δεν μπορεί να κάνει τίποτε περισσότερο πέρα από το να συνεχίζει τις προπονήσεις σε καθημερινή βάση, και από εκεί και πέρα να δίνει φιλικά παιχνίδια. Οπότε, το Σάββατο επιλέχθηκε η λύση της Θεσσαλονίκης και τα 120 λεπτά (τρία 40λεπτα) απέναντι στον Ηρακλή, για να κρατηθούν σε αγωνιστική εγρήγορση οι παίκτες του «κυανόλευκου» συνόλου.

Από τη στιγμή μάλιστα που δεν αναφέρονται ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών και απουσίες, όλα δείχνουν ότι οι Δημήτρης Ελευθερόπουλος και Στέλιος Βενετίδης δεν έχουν κανένα εμπόδιο στο να εκμεταλλευτούν πλήρως τον διαθέσιμο χρόνο και να δοκιμάσουν αρκετά πράγματα αλλά και να περάσουν στοιχεία της φιλοσοφίας τους στους παίκτες.

Bέβαια, από την άλλη θα έρθουν όλα τα παιχνίδια… μαζεμένα. Η διακοπή έχει ήδη καθυστερήσει τη διεξαγωγή τεσσάρων αγωνιστικών, και είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν εμβόλιμες για να καλυφθεί έστω μέρος του χαμένου χρόνου. Αν το πρωτάθλημα δεν είχε διακοπεί, η Νίκη θα είχε δώσει παιχνίδια με Πανσερραϊκό, Παναθηναϊκό Β’ και Μακεδονικό και θα προετοιμαζόταν τώρα για τον αγώνα με τη Βέροια. Οπότε αν αρχίσει το πρωτάθλημα και πάλι το τριήμερο 3-5 Μαρτίου, τότε θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ εντός έδρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.