Πιθανότητα αναβολής στην πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣΘ λόγω… δελτίων!

Οι απαντήσεις της ΕΠΟ κρίνουν την ημερομηνία διεξαγωγής της 1ης αγωνιστικής

Αρχίζουν να… πελαγώνουν τα μέλη του διοικητικού προσωπικού των ποδοσφαιρικών Ενώσεων όλης της χώρας, και προφανώς και της ΕΠΣΘ, καθώς ενώ οι ομάδες έχουν καταθέσει εγκαίρως τα δελτία των ποδοσφαιριστών τους, οι ανάλογες απαντήσεις από πλευράς ΕΠΟ δεν έχουν έρθει, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σκέψεις ακόμη και για αναβολή της πρεμιέρας της 1ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ!

Με την ΕΠΟ να έχει ζητήσει να δηλωθούν οι πρωταθλητές των πρώτων στη σειρά τοπικών κατηγοριών μέχρι τα τέλη Απριλίου, με βάση τον σχεδιασμό της η ΕΠΣΘ αποφάσισε να ορίσει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 25-26 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο από την ΕΠΟ, προφανώς γιατί ο όγκος από όλες τις Ενώσεις είναι τεράστιος, δεν έχουν δοθεί απαντήσεις για όλα τα δελτία. Κάπως έτσι οι διοικούντες της ΕΠΣΘ, περιμένουν να δουν αν θα συνεχιστεί ομαλά η ροή των απαντήσεων και αν δεν προχωρήσουν εγκαίρως όλα τότε δεν αποκλείεται να μεταθέσουν την πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣΘ κατά μία εβδομάδα!

Βέβαια, η ΕΠΣΘ ελπίζει ότι δεν θα χρειαστεί να συμβεί κάτι τέτοιο, ωστόσο θέλει να είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο. Οι οριστικές αποφάσεις αναμένονται αύριο Πέμπτη πρωί, και εφόσον η αγωνιστική πρεμιέρα γίνει κανονικά, τότε θα γίνει γνωστό και το οριστικό πρόγραμμα (ώρες και ημέρες) των παιχνιδιών που καλούνται να δώσουν οι ομάδες της Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.