Πρωτάθλημα για τις Νεάνιδες του Ολυμπιακού Βόλου, αφιερωμένο στη Special Red Team

Συνεχίζουν την παράδοση οι «ερυθρόλευκες»

Οι Νεάνιδες του Ολυμπιακού Βόλου ήταν το αδιαμφισβήτητο φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς σε θεσσαλικό επίπεδο, και αυτό επιβεβαιώθηκε μετά και την επικράτηση επί της Νίκης Βόλου (65-33) κάνοντας το 8-0 και αφιερώνοντας τον φετινό τίτλο στη Special Red Team!

Πρόκειται για την ομάδα για παιδιά με αναπηρίες που δημιούργησε ο Νίκος Μπουντούρης, και με τα μέλη της οποίας οι παίκτριες της Ελένης Παπαθανασίου σήκωσαν μαζί το τρόπαιο και πανηγύρισαν.

«Τι ποιο όμορφο να γεύεσαι τη χαρά του Αθλητισμού, να προσφέρεις αγάπη και να εισπράττεις χαμόγελα. Ήταν μια μέρα γεμάτη έντονα συναισθήματα. Δώσαμε και πήραμε αγάπη από τα παιδιά της Special Red Team του Ολυμπιακού μας, στα οποία αφιερώσαμε και την κατάκτηση του Πανθεσσαλικού πρωταθλήματος Νεανίδων, προσφέροντάς τους το κύπελλο και τα μετάλλιά μας. Στιγμές έντονες, που θα μας μείνουν χαραγμένες στη μνήμη μας» αναφέρει το τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου στη σχετική διαδικτυακή του ανάρτηση.

Χαρακτηρίζοντας επίσης αξιόμαχη την ομάδα της Νίκης Βόλου, ο Ολυμπιακός Βόλου εύχεται και στην αρχηγό της ομάδας Βασιλική Σιουμουρέκη καλή επιτυχία, καθώς την ερχόμενη Τετάρτη θα χειρουργηθεί, προκειμένου να επιστρέψει πολύ πιο δυνατή κοντά στην ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εμφανίσεις της Σιουμουρέκη στο περσινό πανελλήνιο πρωτάθλημα έφεραν την κλήση της στη 12άδα της Εθνικής Κ16 για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ η πίεση για μεταγραφή σε ομάδες της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης είναι ασφυκτική, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες, να έχουν στρέψει τελευταία πιο έντονα το βλέμμα τους προς την περίπτωση της νεαρής παίκτριας.

Από εκεί και πέρα, η υπεύθυνη του μπάσκετ Γυναικών της ΕΣΚΑΘ Ευγενία Φραγκούλη και η περιφερειακή προπονήτρια Αφροδίτη Αραπατσάνη, απένειμαν τα μετάλλια και το κύπελλο της πρώτης θέσης, όπως και τα μετάλλια για τη δεύτερη θέση στα κορίτσια της Νίκης Βόλου.

Επίσης, οι νεαρές αθλήτριες, θέλοντας να τους ευχαριστήσουν για όλα όσα έκαναν και κάνουν γι’ αυτές, απένειμαν μετάλλια, στους εκπροσώπους γονείς της Διοικούσας Επιτροπής. «Συνεχίζουμε δυνατά λοιπόν, ν’ αποτελούμε μια πολύ δυνατή οικογένεια, που γευόμαστε όλοι μαζί την χαρά που προσφέρει ο αγνός ερασιτεχνικός Αθλητισμός, χωρίς σκοπιμότητες και ιδιοτέλειες» αναφέρει μεταξύ άλλων καταληκτικά η ανάρτηση του Ολυμπιακού Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.