“Θα πετύχουμε αγνά και ποδοσφαιρικά, ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα”

Τόνισε ο Γιάννης Παπαδόπουλος για τον Ολυμπιακό Βόλου

Η αγωνιστική επιτυχία με οποιονδήποτε τρόπο, που παραπέμπει στο δόγμα “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα” είναι κάτι που βρίσκει τελείως αντίθετο τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού Βόλου, Γιάννη Παπαδόπουλο, όπως ανέφερε ο ίδιος τη συνέντευξη που έδωσε στον Βόλος 9.86.

Συγκεκριμένα τόνισε: “Για μας ως διοίκηση ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα. Δεν θα μπούμε δηλαδή ποτέ στη διαδικασία να πούμε με οποιονδήποτε τρόπο και μέσο θα κερδίσουμε έναν αγώνα ή θα πάρουμε το πρωτάθλημα ή θα ανέβουμε μία κατηγορία. Θα το κάνουμε αγνά, ποδοσφαιρικά με την αξία μας στον αγωνιστικό χώρο. Μην περιμένει ο κόσμος να κάνουμε ως διοίκηση πράγματα που δεν μας εκφράζουν και δεν εκφράζουν τον Ολυμπιακό Βόλου που εμείς οραματιζόμαστε και έχουμε στο μυαλό μας. Την προστασία της ομάδας την έχουμε αποδείξει στην πράξη. Θέλω να φτάσουμε στη μέρα που το 95%, το 98% του κόσμου θα λέει αυτό που θα ήθελα να πω εγώ για τη δική μου διοίκηση, ότι του έχω εμπιστοσύνη, ότι αυτά που θα πει, θα τα κάνει.

Όταν είπαμε ότι θα φτιάξουμε ομάδα Γ’ Εθνικής, δεν την φτιάξαμε, για να μείνουμε στο τοπικό. Το ποιος είναι ο στόχος και ο σκοπός της ομάδας φαίνεται από τις πράξεις”.

Για τον Στέλιο Αρσένο ο Γιάννης Παπαδόπουλος υπογράμμισε: “Πρέπει να νιώσει πόσο αγαπητός είναι στους παίκτες και πόσο τον στηρίζω. Θέμα προπονητή δεν τέθηκε ποτέ, είμαστε μία διοίκηση που στηρίζουμε τους ανθρώπους μας.

Έβαλε πλάτη σε πολύ δύσκολες συνθήκες και στον καταρτισμό του ρόστερ και θυσίασε ακόμη και το όνομά του για μας και εμείς συνεχίζουμε με τον Στέλιο και θεωρούμε ότι είναι ο κατάλληλος, για να πετύχουμε τον στόχο μας. Και ο ίδιος θεωρεί τιμή που είναι στον Ολυμπιακό Βόλου και νιώθει και ο ίδιος την αγάπη και την αναγνώριση του κόσμου, που προφανώς δεν την ένιωθε στις προηγούμενες ομάδες του και το έχω συζητήσει και μαζί».

Για το ότι τον αποκαλούν πρόεδρο: “Δεν με εκφράζει η λέξη πρόεδρος, ούτε είναι το όνειρό μου να γίνω πρόεδρος. Δεν νιώθω πρόεδρος. Είμαι ο Γιάννης, ένας από τους φιλάθλους”.

Χρήστος Θανασούλης

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.