Σάββατο με ΦΘ Αγχίαλο ο Ολυμπιακός Βόλου

Για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική

Όσον αφορά τη συνέχεια της αγωνιστικής δράσης, καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε 3-0 σε βάρος του συμπολίτη Τοξότη, σειρά παίρνει τώρα η αναμέτρηση εντός έδρας με τη Αγχίαλο ΦΘ, από την αναβληθείσα 1η αγωνιστική.

Η συγκεκριμένη αγωνιστική θα διεξαχθεί κανονικά, με τα περισσότερα παιχνίδια να διεξάγονται Σάββατο 14 Οκτωβρίου, παραμονή του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, με τη Μαγνησία να έχει από τη μία τον δεύτερο γύρο των Περιφερειακών και την επαναληπτική διαδικασία στον δήμο Αλμυρού. Υπενθυμίζεται ότι είχε αναβληθεί ενώ ήταν να διεξαχθεί το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου, εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel.

Το μόνο ερωτηματικό είναι το πότε θα οριστεί η αναμέτρηση ανάμεσα σε Toξότη και ΑΟ Σκιάθου, αφού υπάρχει και η παράμετρος των δρομολογίων για τη μετάβαση από τη Σκιάθο. Συνολικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Αίας Σούρπης-Ρήγας Φεραίος

Ολυμπιακός Βόλου-Αγχίαλος

Πανιώνιος-Πύρασος Ν. Αγχιάλου

Τοξότης-ΑΟ Σκιάθου

Αγία Άννα-ΓΣ Αλμυρού

Αστέρας Ριζομύλου-Σαρακηνός

Ακρόπολη-Θησέας Αγριάς

Βέβαια, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αν θα είναι και διαθέσιμο το γήπεδο του ΕΑΚ, εφόσον έχει προχωρήσει η διαδικασία της επισποράς στον αγωνιστικό χώρο και τον χλοοτάπητα, κάτι που προφανώς καλείται να ξεκαθαρίσει εγκαίρως η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, και για τον κόσμο, αφού πρόκειται και για εντός έδρας αναμέτρηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αναμένεται και ο ορισμός τεσσάρων αγώνων για το κύπελλο ΕΠΣΘ, ώστε να προχωρήσει κι αυτή η διοργάνωση, με την Ένωση να θέλει να διεξαχθούν παιχνίδια τα οποία δεν θα συμπεριλαμβάνουν ομάδες της Α’ ΕΠΣΘ προφανώς. Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν όλα με την ανακοίνωση του σχετικού προγράμματος.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.