Σε αναμονή ανακοινώσεων για τη Νίκη

Μπορεί από πλευράς μελών της διοίκησης της Νίκης Βόλου να γίνεται λόγος για συνεχή δουλειά όσον αφορά τον σχηματισμό του ρόστερ, ωστόσο παραπέμπουν στις επίσημες ανακοινώσεις, που ακόμη δεν έχουν έρθει στο προσκήνιο.

Έτσι, το μόνο που καταγράφεται είναι διαρροές και φήμες, με τους Κρουθ και Ροχάνο να είναι αυτοί που ανανεώνουν σύμφωνα με πληροφορίες και να επίκειται η άφιξη και άλλων Ισπανόφωνων, οι οποίοι περιμένουν τα αεροπορικά εισιτήρια προκειμένου να ταξιδέψουν για την Ελλάδα και για τον Βόλο.

Από την άλλη, για τον τερματοφύλακα Κώστα Περιστερίδη, που ακούστηκε ως μεταγραφικός στόχος της Νίκης, μέλη των «κυανόλευκων» ανέφεραν ότι υπήρξε μία επαφή αλλά δεν υπάρχει κάτι σε εξέλιξη, ακόμα τουλάχιστον.

Τουλάχιστον, ο τεχνικός της ομάδας, Στάικος Βεργέτης, έχει εικόνα και άποψη για τον σχηματισμό του ρόστερ, και θα είναι σε θέση να δουλέψει με τους περισσότερους παίκτες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και ειδικά στο βασικό στάδιο.

όσον αφορά τα φιλικά, από Παναχαϊκή ανακοινώθηκε το ένα και από τα Τρίκαλα διέρρευσε το δεύτερο, οπότε κάποια στιγμή σύντομα σε δεύτερο χρόνο θα υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση από πλευράς Νίκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.