Σε δύσκολη θέση ο Ολυμπιακός Βόλου, ήττα 2-1 στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ Β’

Με δέκα παίκτες μετά τη δεύτερη κίτρινη στον Μάνγκα

Τη νίκη ήθελε ο Ολυμπιακός Βόλου για να διατηρήσει όλες τις ελπίδες που έχει για παραμονή στην κατηγορία και για κάτι καλύτερο, αλλά η ήττα από τον ΠΑΟΚ Β’ με 2-1 στη Θεσσαλονίκη τον κρατά σε δύσκολη θέση…

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς ο Μανγκά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με μειονέκτημα για το μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου μέρους. Ο Σιαφά ήταν αυτός που ισοφάρισε το τέρμα του Μπράντονιτς, αλλά ο Κούτσιας στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 2-1 σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου…

Λίγες φάσεις στο πρώτο μέρος

Περισσότερο πιεστικοί εμφανίστηκαν οι γηπεδούχοι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τον Ολυμπιακό Βόλου να ψάχνει την αντεπίθεση, αν και δεν έκαναν την εμφάνισή τους πολλές ευκαιρίες.

Στο 23’ πάντως, ο Κότος εκτέλεσε το κόρνερ για τον Ολυμπιακό Βόλου με την κεφαλιά του Ντιαμπί να στέλνει την μπάλα πάνω στον Μπαλωμένο, ενώ ένα σουτ του Σκοπελίτη στο 27’ έστειλε την μπάλα άουτ.

Την πιο μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος είχε πάντως ο ΠΑΟΚ Β’, με τον Φιλίποβιτς να κάνει το λάθος και τον Πανίδη από πλευράς γηπεδούχων να σουτάρει, αλλά η μπάλα κατέληξε εκτός αγωνιστικού χώρου, όπως έγινε και στο σουτ του Σπυρίδη στο 43’. Κάπου εκεί ολοκληρώθηκε και το πρώτο 45λεπτο.

Γκολ, ισοφάριση και ψυχρολουσία στο τέλος

Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο, με τον ΠΑΟΚ Β’ να έχει τις ευκαιρίες με την κεφαλιά του Τσοπούρογλου στο 48’ και το σουτ του Τσαούση στο 50’, και τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Το κακό για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι ότι στο 51’ ο Μάνγκα αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 51’ για φάουλ πάνω στον Σαλαμούρα και έτσι η ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες, ενώ στο 57’ ο ΠΑΟΚ Β’ έκανε το 1-0 , όταν μετά από λάθος των «ερυθρόλευκων» η μπάλα έφτασε στον Μπράντονιτς για να κινηθεί από αριστερά και να πλασάρει τον Ξενοδόχοφ στο 57’, πετυχαίνοντας για ένα ακόμη παιχνίδι γκολ, μετά από αυτό που σημείωσε την περασμένη Τετάρτη απέναντι στη Νίκη Βόλου.

Μετά τα δυσάρεστα όμως ήρθε η ανάσα για την ομάδα του Βόλου και συγκεκριμένα στο 59’ ο Κότος πέρασε την μπάλα στον Σκοπελίτη αυτός γύρισε στον Σιαφά και με σουτ έκανε το 1-1 για τους «ερυθρόλευκους»!

Με ένα μεγάλο διάστημα από εκεί και πέρα να περνά, οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου δεν βρήκαν δεύτερο τέρμα, αλλά ο ΠΑΟΚ Β’ το βρήκε… Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καλουτσικίδης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, κανείς δεν μπόρεσε να σταματήσει την πορεία της μπάλας, και ο Κούτσιας αμαρκάριστος την έστειλε στα δίχτυα του Ξενοδόχοβ για το 2-1…

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Μανωλιούδης, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Τσαούσης (64’ Καλουτσικίδης), Γρόσδης, Σαλαμούρας (64’ Ουεντραόγκο), Τσοπούρογλου, Μπράντονιτς (61’ Φασίδης), Πανίδης (64’ Κούτσιας), Σπυρίδης.

Ολυμπιακός Βόλου (Καβακάς): Ξενοδόχοβ, Μαρκοπουλιώτης, Φιλίποβιτς, Παπακώστας (72’ Γκαργκαλατζίδης), Σκοπελίτης, Βερνάρδος, Ντιαμπί (72’ Ντος Σάντος), Μάνγκα, Κότος (60’ Κουντουριώτης), Σιαφά, Ξύδας (69’ Κόλα).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.