Σε πλήρη ετοιμότητα για τις αυριανές εκλογές ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου

Στα γραφεία του συλλόγου από 17:00 έως 20:30

Τις τελικές οδηγίες για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών ανάδειξης νέου ΔΣ στον ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε η εκλεγείσα εφορευτική επιτροπή, με τη διαδικασία να διεξάγεται αύριο Τετάρτη 28 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση: «Η Εφορευτική Επιτροπή που εξελέγη από την Γενική Συνέλευση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 που διεξήχθη την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς και αποτελείται από τους κκ Ρηγόπουλο Απόστολο δικαστικό αντιπρόσωπο, Κουσιαρή Γεώργιο και Έξαρχο Απόστολο ως τακτικά μέλη και τους κκ Βογιατζή Νικόλαο και Βαγίτση Γεώργιο ως αναπληρωματικά γνωρίζει στα μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου τα εξής:

1.Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 στα γραφεία του συλλόγου Λαχανά 38, πρώτος όροφος, στα Παλαιά Βόλου από 17:00 έως 20:30.

2.Ενημερώνει τα μέλη που θα ψηφίσουν ότι είναι απαραίτητη η επίδειξη εγγράφου πιστοποίησης ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης, διαβατήριο)».

Όπως άλλωστε είναι γνωστό, για τη θέση του προέδρου μοναδικός υποψήφιος είναι ο νυν πρόεδρος, Νίκος Τσεκούρας.

Από εκεί και πέρα, την ψήφο για εκλογή στα μέλη διεκδικούν οι Αινατζή Δροσούλα του Δημητρίου, Κάβουρας Νικόλαος του Δημητρίου, Κυριακόπουλος Κυριάκος του Μιχαήλ, Μεταφτσής Αλέξανδρος του Αποστόλου, Μουρτζίνος Δημήτριος του Βασιλείου, Ξάφη Σταυρούλα του Κωνσταντίνου, Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος του Δημητρίου, Παπαθανασίου Ανδρομάχη του Ιωάννη, Πάππος Ιωάννης του Νικολάου, Πέγιος Δημήτριος του Γρηγορίου, Πλαγεράς Απόστολος του Πέτρου, Σακκελλαρίου Βασίλειος του Κωνσταντίνου και Στάμος Αναστάσιος του Ιωάννη.

Για μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής υποψηφιότητα έθεσαν οι Μπαρτζώκας Δημήτριος του Στέργιου, Παπαδούλης Σωτήριος του Δημητρίου, Παργιανόπουλος Γεώργιος του Αθανασίου και Σγάρας Σωκράτης του Χρήστου.

Όπως σημειώνεται, όλοι οι υποψήφιοι είναι μέλη του συλλόγου και ταμειακώς τακτοποιημένοι, καθώς και μέλη του συλλόγου για χρονικό διάστημα, άνω του ενός έτους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.