Σε πρώτο πλάνο η νέα χρονιά για τη Νίκη

Με φόντο το φινάλε του πρωταθλήματος

Με δύο αγωνιστικές να έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2, είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η Νίκη Βόλου έχει φέρει ήδη σε πρώτο πλάνο την επόμενη αγωνιστική περίοδο, οριοθετώντας από τη μία τους στόχους και από την άλλη ξεκινώντας τις κινήσεις προκειμένου να διαμορφωθεί το γνωστό δυναμικό για την περίοδο 2023-24.

Η σταθερά από την οποία ξεκινάει η Νίκη Βόλου είναι το ότι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος παραμένει προπονητής της ομάδας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οπότε από κει και πέρα θα αρχίσουν τις συζητήσεις τόσο για ανανεώσεις συμβολαίων παικτών όσο και για αποχωρήσεις αλλά και για μεταγραφικές προσθήκες, τουλάχιστον 3-4 όπως έχει αναφέρει ο τεχνικός των «κυανόλευκων» ήδη κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου με δηλώσεις του. Δεδομένο είναι από εκεί και πέρα ότι η Νίκη θέλει να έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο όσο αντέχει στο πρωτάθλημα , διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό έστω κι αν κάτι τέτοιο,  όπως είναι η άνοδος, δεν ήρθε φέτος.

Πέρα από τα αγωνιστικά, τα οργανωτικά ζητήματα αλλά και αυτό των εγκαταστάσεων (η Νεάπολη είχε παραχωρηθεί για έναν χρόνο από τον Δήμο Βόλου με αστερίσκο για τις επόμενες δύο χρονιές) απασχολούν ήδη τη διοίκηση. Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν θέλει καν ν’ ακούει για τον αγωνιστικό χώρο της Νεάπολης, ο οποίος χρήζει εκτεταμένων παρεμβάσεων (και πάλι).

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, απομένει το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, αλλά και το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στην έδρα του Παναθηναϊκού Β’, προσφέρονται για νίκες γοήτρου αλλά και για συμπεράσματα για το τεχνικό επιτελείο των «κυανόλευκων».

Χωρίς Στίνα ο Πανσερραϊκός

Όσον αφορά τον ερχόμενο αντίπαλο, ο Πανσερραϊκός κάνει ήδη τα πλάνα του (καλώς εχόντων των πραγμάτων γι’ αυτόν) για τη Super League, και το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου του είναι βαθμολογικά αδιάφορο.

Έτσι, ο προπονητής των Σερραίων, Παύλος Δερμιτζάκης, απλά δοκιμάζει επί του αγωνιστικού χώρου διάφορα πράγματα, ενώ δίνει και χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες που δεν λογίζονταν ως βασικοί φέτος. Πάντως, από την αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου θα είναι απών ο Μολδαβός Βίκτορ Στίνα, καθώς ο 25χρονος μεσοεπιθετικός που φέτος μετράει 27 συμμετοχές και 3 γκολ, συμπεριλήφθηκε και πάλι στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή της χώρας του, για να ενταχθεί στις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας, ολοκληρώνοντας για φέτος τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.