Σιπητάνος, Παπαδόπουλος και έπεται συνέχεια για τη Νίκη Βόλου

Παπαδόπουλος (αριστερά) και Σιπητάνος (δεξιά) φαίνεται ότι ετοιμάζονται να ενταχθούν στη Νίκη Βόλου.
Κινήσεις για το ρόστερ των μπασκετικών «κυανόλευκων»

Σε ρυθμούς νέας διοικούσας επιτροπής κινείται η Νίκη Βόλου στο μπάσκετ, με τις πρώτες κινήσεις να έχουν ήδη γίνει και να ακολουθούν κι άλλες, με μεταγραφικό υπόβαθρο, αφού δύο ακόμη παίκτες ετοιμάζονται να φορέσουν τα «κυανόλευκα» και όχι μόνο αυτοί…

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Magnesiasports», μετά την οριστικοποίηση της επιστροφής Κωστούλα στην ομάδα, η διοικούσα επιτροπή ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη συμφωνία της με δύο καλαθοσφαιριστές που την τελευταία χρονιά συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τον Πρωτέα Γρεβενών. Η συνέχεια λοιπόν στις προσθήκες αναμένεται να δοθεί με τους Θανάση Σιπητάνο και Νίκο Παπαδόπουλο, ενισχύοντας τις θέσεις των γκαρντ και των ψηλών αντίστοιχα.

Ο 24χρονος (1.82 μ.) Σιπητάνος αποτελεί ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του Σωτήρη Μπουρδάνου στην ομάδα, με τον οποίο πάντως έγινε συζήτηση για παραμονή του στην ομάδα, αν και τελικά κάτι τέτοιο δεν επιτεύχθηκε. Ξεκινώντας από τον Μ. Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης, ο Σιπητάνος αγωνίστηκε επίσης στη Β’ Εθνική με τους Μαχητές Πεύκων και τη Δόξα Λευκάδας, προτού αποτελέσει μέλος του Πρωτέα Γρεβενων.

Από την άλλη, σαφώς πιο έμπειρος είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος, με τον 28χρονο (2,08 μ.) σέντερ να έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, καθώς και σε αρκετές ομάδες της Β’ Εθνικής, όπως είναι ο ΑΟ Πολυγύρου, ο Φίλιππος Βέροιας, οι Μαχητές/Πειραματικό και ο Πιερικός/Αρχέλαος. Επίσης στη Γ’ ‘Εθνική είχε παρουσία με τον ΒΑΟΛ Χίου, έχοντας εξάλλου γεννηθεί στις ΗΠΑ, ο Παπαδόπουλος έχει αποτελέσει μέλος της ομάδας του κολεγίου του Delaware.

Όπως προαναφέραμε, οι Σιπητάνος και Παπαδόπουλος δεν είναι οι μοναδικοί που απασχόλησαν τη Νίκη Βόλου, όμως αυτές οι περιπτώσεις φαίνεται ότι προχώρησαν έως τώρα. Για παράδειγμα επαφή υπήρξε και με τον έμπειρο Μάρκο Ψάλτου-Στανιμίροβιτς, που αποτέλεσε μέλος του ΑΓΣΙ, τον εκ Βόλου ορμώμενο Γιώργο Λάππα και τον Λαρισαίο Γιάννη Βαβάτσικο, με τις συγκεκριμένες περιπτώσεις πάντως να μην προχωρούν (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) για διάφορους και διαφορετικούς λόγους.

Την ίδια στιγμή, ο μέχρι πρότινος παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου Κριστ Γουάμπα έχει μπει στο μικροσκόπιο του τεχνικού επιτελείου της Νίκης Βόλου και παραμένει στα υπόψη για τους «κυανόλευκους».

Βέβαια δεν προβλέπονται μόνο αφίξεις στη Νίκη Βόλου αλλά και αποχωρήσεις. Ο Νίκος Καλλές δεν συνεχίζει, ενώ οι πιθανότητες παραμονής Σαριμπαλίδη-Λόλα είναι λιγότερες από αυτές της αποχώρησης (60-40 θα έλεγε κανείς).

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.