Σκεφτόταν από το ημίχρονο την Αγία Άννα ο Ολυμπιακός Βόλου, 5-0 τον Πανιώνιο

Εύκολο απόγευμα για τους «ερυθρόλευκους» στο ΕΑΚ

Χωρίς πολλά πολλά, ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε σε βάρος του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας με το αναμενόμενα ευρύ 5-0, για την 22η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ, και πλέον αφοσιώνεται πλήρως στην προετοιμασία του για το παιχνίδι του επόμενου σαββατοκύριακου με αντίπαλο την Αγία Άννα, διεκδικώντας την διατήρηση της πρώτης θέσης.

Στο παιχνίδι με τον ουραγό στη βαθμολογική κατάταξη Πανιώνιο, οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου επέβαλαν από την αρχή τον ρυθμό τους, άνοιξαν γρήγορα το σκορ και του έδωσαν μεγάλες διαστάσεις μόλις από το πρώτο μέρος, κάνοντας ουσιαστικά μία καλή προπόνηση. Το προπονητικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» είχε τη δυνατότητα να προφυλάξει και παίκτες ενόψει του αγώνα με την Αγία Άννα, με τους Κακάμη, Κυρίτση και Παπακώστα να βρίσκονται για παράδειγμα στην κερκίδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 5-0 είχε ήδη διαμορφωθεί από το πρώτο μέρος της αναμέτρησης.

Ρεπορτάζ: Χρυσόστομος Τρίμμης

Με συνοπτικές διαδικασίες…

Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει γρήγορα στο σκορ, με τον Ηλία Βλάχο να σκοράρει με πλασέ, αφού έβγαλε τη σέντρα ο Αλέξανδρος Αναστασίου και η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν μπόρεσε να διώξει.

Γρήγορα έγινε και το 2-0, στο 8 συγκεκριμένα, με τον Βλάχο και πάλι να σκοράρει με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σκοπελίτη.

Στο 10’ πάλι ο Σέττος είχε σειρά να σκοράρει μετά από εκτέλεση κόρνερ και με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0. Στο 13’ ο Βλάχος έφτασε κοντά στο χατ τρικ, αλλά ο Μπατζιάκας απέκρουσε την μπάλα μετά το σουτ του επιθετικού του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά στο 16’ ο Σέττος έκανε το 4-0 με πλασέ μετά από σέντρα του Ζέρη από δεξιά.

Πάντως ο Πανιώνιος Νέας Ιωνίας καταγράφει ευκαιρία στο 17’, όταν ο Σουλάι εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας, αλλά σούταρε για να στείλει την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Στο 43’ πάλι και ενώ ο ρυθμός όπως ήταν λογικό είχε πέσει, ο Βλάχος μετά από σέντρα του Σκοπελίτη έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Μπατζιάκα, αλλά στο 44’ ο Ματτέα μετά από σέντρα του Καμπέρη, με κεφαλιά έκανε το 5-0, σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο μέρος της αναμέτρησης.

Τυπική διαδικασία…

Γκολ δεν είχε το δεύτερο μέρος, αλλά κάποιες φάσεις καταγράφονται, έστω και αν υπήρχαν «νεκρά» διαστήματα, με τον χρόνο απλά να περνάει…

Στο 51′ ο Καμπέρης έπιασε το δυνατό σουτ για ν’ αποκρούσει ο Μπατζιάκας, με τον Ζέρη ν’ ακολουθεί τη φάση αλλά δεν κατάφερε να την ολοκληρώσει, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Από την άλλη, στο 58′ ο Γκαλίτσιος σούταρε, με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

Από τον Πανιώνιο, ο Καρακώστας στο 75′ εκτέλεσε το φάουλ, με τον Σταυράκη να μπλοκάρει εύκολα, ενώ ο Μπατζιάκας απέκρουσε στο 77′ μετά από σουτ του Νούσιου. Από εκεί και πέρα δεν προέκυψε κάτι περισσότερο ουσιαστικό, με το παιχνίδι να κλείνει στο 5-0.

Ολυμπιακός Βόλου (Αρσένος): Σταυράκης, Ματτέα, Καμπέρης (71′ Γιαρλέλης), Παπαϊωάννου, Κούλπας, Γκαλίτσιος, Σκοπελίτης (46′ Νούσιος), Ζέρης, Βλάχος (46′ Κατσαγεωργίου), Αναστασίου (82′ Ζάχος), Σέττος (71′ Σιόβας).

Πανιώνιος Νέας Ιωνίας (Παχής): Μπατζιάκας, Καραΐσκος, Σταμάτης, Ζακυνθινός, Γιαλίδης, Κυπτίου (67′ Τάρε), Καρακώστας, Καρμάγαλος (46′ Φώτου), Κανιούρας, Σουλάι, Πέππας.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.