Στη Βέροια απέναντι στους Αετούς ο Ολυμπιακός Βόλου (live video)

Στην πρεμιέρα του 2ου γύρου της National League 2

Συνεχίζει να κινείται στην περιοχή της Μακεδονίας ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς για την 12η αγωνιστική, που αποτελεί και την πρεμιέρα του 2ου γύρου της National League 2 , δοκιμάζεται σήμερα Κυριακή 21 Ιανουαρίου (17:00) στην έδρα των Αετών Βέροιας, επιδιώκοντας την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Η ενίσχυση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο έχει φέρει κλίμα αισιοδοξίας σε συνδυασμό με τα προηγούμενα θετικά αποτελέσματα για τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο οι Αετοί Βέροιας είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, από τους δυσκολότερους που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν. Άλλωστε οι Βεροιώτες είναι στην πεντάδα της βαθμολογικής κατάταξης του 4ου ομίλου και στην έδρα τους είναι ιδιαίτερα δυνατοί. Μάλιστα προέρχονται από νίκη επί του ΑΟ Τρίκαλα την περασμένη αγωνιστική (83-71) ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα στην έδρα της ΚούΠα Κιλκίς (84-74).

Πάντως το σημερινό παιχνίδι θα έχει και ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση μέσω youtube.

Νέο πρόσωπο στη σύνθεση του Ολυμπιακού Βόλου είναι ο Στέλιος Τζαλαβάρας, παίκτης που εντάχθηκε στην ομάδα από τον Κεραυνό Λάρισας.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να υπενθυμιστεί ότι ο ΓΣ Αλμυρού δεν έχει αγώνα σήμερα, αφού σύμφωνα με το πρόγραμμα έπρεπε να αντιμετωπίσει τον ΓΑΣ Μελίκης, που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

ΚούΠα Κιλκίς-ΑΕΛ

Αετοί Βέροιας-Ολυμπιακός Βόλου

Άργος Ορεστικό-ΑΟ Τρίκαλα

Πιερικός Αρχέλαος-Τιτάνες Παλαμά

Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη-ΑΣ Καστοριάς

Η βαθμολογία: Τιτάνες Παλαμά 21, ΑΣ Καστοριάς 20, ΑΟ Τρίκαλα 19, ΓΣ Αλμυρού 18, Αετοί Βέροιας 18, ΚούΠα Κιλκίς 17, Πιερικός Αρχέλαος 17, ΑΕΛ 15, Ολυμπιακός Βόλου 14, Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη 14, Άργος Ορεστικό 13.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.