Στο μικροσκόπιο των Αρχών τα επεισόδια στο ΑΟ Σκιάθου-Ολυμπιακός Βόλου

Συλλέγουν υλικό από τη στιγμή της έντασης στην κερκίδα

Δεν κύλησαν όλα ομαλά κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε ΑΟ Σκιάθου και Ολυμπιακό Βόλου, καθώς η ένταση ήταν αρκετή στην κερκίδα ανάμεσα σε φιλάθλους και οπαδούς, από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ, με τις Αρχές να έχουν ήδη καταγράψει τα γεγονότα και να συλλέγουν σχετικά στοιχεία για το τι έγινε εκεί…

Σύμφωνα με δημοσιεύματα αλλά και πληροφορίες του «Μagnesiasports», μετά από σχετική εντολή, το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου έχει ζητήσει στοιχεία, τόσο το βίντεο από τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα όσο και φωτογραφίες, όπως και το φύλλο αγώνα που συνέταξε η διαιτητική τριπλέτα, για να δουν οι αρμόδιοι τι ακριβώς αναγράφεται σ’ αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο αναφέρεται πώς υπήρχε μικρός αριθμός αστυνομικών, ο ελάχιστος βασικά που θα μπορούσε, προκειμένου να επιτηρούν την τάξη, οπότε υπάρχουν και αστυνομικοί αυτόπτες μάρτυρες των όσων διαδραματίστηκαν στην κερκίδα του γηπέδου. Οπότε ο φάκελος αναμένεται να κατατεθεί σχετικά στην Εισαγγελία, για να αποφασίσει τι θ’ ακολουθήσει.

Από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου πάντως δεν υπήρξε κάποια δημόσια τοποθέτηση επί του θέματος μέχρι στιγμής, ενώ αναμένεται να φανεί αν θα υπάρξει και κλήση για απολογία από την ΕΠΣΘ.

Να τονιστεί πάντως ότι δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν τόσο ο ΑΟ Σκιάθου όσο και ο Ολυμπιακός Βόλου θα κληθούν από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΘ, ενώ με βάση τον νέο αθλητικό νόμο, και εφόσον υπάρχει και παρέμβαση της Εισαγγελίας, μπορεί να επιληφθεί του θέματος και η ΔΕΑΒ, η οποία τον περασμένο Μάρτιο είχε επιβάλει ποινή σε ερασιτεχνικό σωματείο, και συγκεκριμένα στην ομάδα μπάσκετ του Ιωνικού Νίκαιας που συμμετέχει στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ, μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών… Όπως είναι κατανοητό, μία ενδεχόμενη τιμωρία ενόψει μπαράζ μόνο θετική εξέλιξη δεν θα ήταν για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Γλίτωσε τα χειρότερα φίλαθλος από πτώση

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στη διάρκεια της έντασης υπήρξε και πτώση φιλάθλου του Ολυμπιακού Βόλου από την κερκίδα, με αποτέλεσμα να υποστεί τραυματισμό στη μέση, που αρχικά προκάλεσε ανησυχία. Ωστόσο, αφού ο φίλαθλος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, εξετάστηκε και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, για να επιστρέψει κανονικά στον Βόλο από εκεί και πέρα.

Σάββατο-Κυριακή εναλλάξ οι ημιτελικοί

Στα καθαρά αγωνιστικά θέματα, πριν την έναρξη των μπαράζ στις 12 Μαΐου, το πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό Βόλου έχει και τον αγώνα-ημιτελικό κυπέλλου ΕΠΣΘ με την Αγία Άννα.

Το σίγουρο είναι ότι οι δύο ημιτελικοί (Ολυμπιακός Βόλου-Αγία Άννα και Τοξότης Βόλου-Πύρασος Ν. Αγχιάλου) θα διεξαχθούν εναλλάξ σε διαφορετικές ημέρες. Μέχρι την Τετάρτη αναμένεται και η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣΘ για το πρόγραμμα των δύο αναμετρήσεων. Αν προκριθεί ο Ολυμπιακός Βόλου στον τελικό πάντως, αυτός θα διεξαχθεί εντός του Σαββατοκύριακου 27-28/04.

Xρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.