Στο Ορφανοτροφείο αντιπροσωπεία της Νίκης Βόλου

Συνεχίζοντας τις δράσεις στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου βρέθηκε σήμερα το πρωί, παραμονή Πρωτοχρονιάς, στο Ορφανοτροφείο Βόλου, προκειμένου να παραδώσει το λάπτοπ που όπως είχε δεσμευθεί θα διέθετε για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που φιλοξενούνται εκεί.

Το λάπτοπ έγινε δεκτό με χαρά και ικανοποίηση από τους υπευθύνους του Ορφανοτροφείου, όπως κατέγραψε το «Magnesiasports», όντας το μοναδικό Μέσο που κάλυψε την επίσκεψη, με τους εκπροσώπους της ΠΑΕ Νίκη εξάλλου να στέκονται και στη δέσμευση από πλευράς τους για στήριξη τουλάχιστον ενός παιδιού εκπαιδευτικά, στον μέγιστο δυνατό βαθμό. Από την άλλη, όπως ανέφεραν και οι εκπρόσωποι του Ορφανοτροφείου Βόλου, ήδη ένα από τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί έχει ενταχθεί στις ακαδημίες της Νίκης, χωρίς μάλιστα να υπάρχει κάποια επιβάρυνση οικονομικής φύσεως.

Η προσπάθεια από πλευράς Νίκης για τη στήριξη κοινωνικών δομών συνεχίζεται όπως σημείωσαν εξάλλου και οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ, έχοντας στο πρόγραμμα παράλληλα και την επίσκεψη στην Κιβωτό του Κόσμου σήμερα, υπογραμμίζοντας την ενεργή παρουσία για την κάλυψη κάθε ανάγκης στο μέτρο του δυνατού καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και όχι μόνο στις εορταστικές περιόδους.

Στα καθαρά ποδοσφαιρικά βέβαια και στη συζήτηση που αναπτύχθηκε στο περιθώριο της συζήτησης, ήταν η αναφορά του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Βασίλη Βενέτη στο θέμα των αδειοδοτήσεων των ομάδων της Football League, αναφέροντας ότι μόλις έξι ομάδες έχουν καταθέσει έως τώρα τον σχετικό φάκελο στην ΕΕΑ!!!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.