Στο Βοηθητικό του ΕΑΚ τελικά η αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου-ΦΘ Αγχίαλος

Το ερχόμενο Σάββατο στις 16:00

Δόθηκε τελικά απάντηση στο ερώτημα, και το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τη ΦΘ Αγχίαλος θα δοθεί το ερχόμενο Σάββατο 14/10 στις 16:00, στο Βοηθητικό του ΕΑΚ και όχι στο κύριο γήπεδο, όπως ανακοίνωσε βάσει προγράμματος η ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Προφανώς ο αγωνιστικός χώρος του ΕΑΚ δεν είναι ακόμη έτοιμος, βάσει των όσων τουλάχιστον έχει αναφέρει το προηγούμενο χρονικό διάστημα η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, λόγω της επισποράς στον χλοοτάπητα. Οπότε, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Βοηθητικό, και απομένει να δούμε πότε τελικά ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου θα δει τους παίκτες ν’ αγωνίζονται σε επίσημο παιχνίδι στη φυσική τους έδρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει δώσει επίσημο αγώνα έως τώρα στο ΕΑΚ Βόλου, μιας και το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αίαντα Σούρπης είχε δοθεί στο γήπεδο του Σαρακηνού. Ωστόσο η διοίκηση του Σαρακηνού είχε κάνει γνωστό ότι δεν πρόκειται να διαθέσει ξανά το γήπεδό της στους «ερυθρόλευκους».

Γενικότερα, υπάρχει θέμα με τα διαθέσιμα γήπεδα αυτήν τη στιγμή και στον Βόλο, ειδικά μετά τις πλημμύρες που προκάλεσαν ζημιές (βλ. Σαρακηνό, Αγία Άννα, αλλά και κολυμβητήριο ΕΑΚ), ενώ και όσα είναι διαθέσιμα δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όπως είναι το Βοηθητικό του ΕΑΚ, ενώ άγνωστο παραμένει τι γίνεται με τη Νεάπολη, στην οποία δεν έχει φιλοξενηθεί φέτος έως τώρα επίσημος αγώνας ποδοσφαίρου (Ολυμπιακός Βόλου και Νίκη χρησιμοποίησαν την προηγούμενη χρονιά το συγκεκριμένο γήπεδο).

Aπό την άλλη, υπάρχει και το θέμα με τις άδειες που πρέπει να έχουν τα γήπεδα, κάτι που έχει ανακινήσει και η πλευρά της πολιτικής ηγεσίας του Αθλητισμού ήδη από τις προηγούμενες εβδομάδες, με θέματα στατικότητας και πυρασφάλειας σε αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλη τη χώρα να παραμένουν στο επίκεντρο.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.