Συνέχισε με Λουκάι και Καρμαγάλο τις ανανεώσεις ο Μαγνησιακός

18 πλέον οι παίκτες που παραμένουν στην ομάδα από την περασμένη χρονιά

Στις 18 πλέον φτάνουν οι ανανεώσεις συμφωνιών με ποδοσφαιριστές στον Μαγνησιακό, αφού η διοίκηση γνωστοποίησε την παραμονή των Ματέο Λουκάι και Δημήτρη Καρμαγάλου στο δυναμικό της ομάδας.

Ο Λουκάι γεννήθηκε στις 4/9/2001 και αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης. Πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στην Ακαδημία Α.Σ. «Πλαστήρας» Καρδίτσας. Στη συνέχεια έπαιξε στον Ηρακλή Σοφάδων, ενώ το 2020-21 βρέθηκε στο έμψυχο δυναμικό της Αναγέννησης Καρδίτσας στη Γ’ Εθνική. Την επόμενη χρονιά ενίσχυσε τον Ατρόμητο Παλαμά, επίσης στη Γ’ Εθνική, ενώ πέρυσι το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για τον Πύρασο.

Στον Μαγνησιακό εντάχθηκε στα μέσα της σεζόν 2022-23 και στο πρωτάθλημα κατέγραψε εννέα συμμετοχές με ένα τέρμα, ενώ αγωνίστηκε και σε τέσσερα από τα παιχνίδια μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Από την άλλη, η διοίκηση επισημαίνει όσον αφορά τον Δημήτρη Καρμαγάλο, ότι πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που βγήκε από τα «σπλάχνα» του συλλόγου. Ο Καρμαγάλος γεννήθηκε στις 24/4/2004 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του συλλόγου. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Νέο Μαγνησιακό, ενώ στην πρώτη ομάδα προωθήθηκε το 2020, αφού όπως σημειώνεται παρουσίαζε συνεχώς αγωνιστική βελτίωση. Την αγωνιστική περίοδο 2022-23 αγωνίστηκε με τον Μαγνησιακό σε έξι παιχνίδια, Ωστόσο, αποδείχθηκε ιδιαίτερα παραγωγικός στο σκοράρισμα, αφού πέτυχε τρία γκολ.

Η διοίκηση του Μαγνησιακού εύχεται στους δύο παίκτες υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.