Συνεχίζονται οι δύσκολες αποστολές για τον Ολυμπιακό Βόλου

Απέναντι στην Αγία Άννα το Σάββατο

To έργο του Ολυμπιακού Βόλου απέναντι στον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας αποδείχθηκε και πρακτικά ότι ήταν εύκολο, επικρατώντας 4-0, ωστόσο τα δύσκολα παιχνίδια επιστρέφουν για τους «ερυθρόλευκους» απέναντι στην πάντα υπολογίσιμη Αγία Άννα, μεθαύριο Σάββατο στις 15:00 και στο «Παντελής Μαγουλάς», για τη 10η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ.

Έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο, καθώς απομένει το παιχνίδι με τον ΑΟ Σκιάθου για την 8η αγωνιστική που είχε αναβληθεί λόγω απαγορευτικού απόπλου, η Αγία Άννα βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας έξι νίκες, μία ισοπαλία (2-2 στην έδρα του Σαρακηνού) και μία ήττα (και μάλιστα εντός έδρας, 0-2 από τον Ρήγα Φεραίο).  Συνολικά έχει πετύχει 17 τέρματα και έχει δεχθεί μόλις πέντε, ενώ στην έδρα της έχει σημειώσει εννέα τέρματα και έχει δεχθεί δύο. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός Βόλου εκτός έδρας έχει σημειώσει 12 τέρματα και έχει δεχθεί μόλις 2, μετρώντας τέσσερις νίκες μακριά από το γήπεδό του, και παραμένοντας αήττητος σε εννέα αγωνιστικές συνολικά.

Η Αγία Άννα παραμένει σταθερά μία από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος, έχοντας διεκδικήσει και τον τίτλο μέχρι τέλους τα προηγούμενα δύο χρόνια, ενώ για μία ακόμη χρονιά έχει στο δυναμικό της τον Ιάσονα Παπαδημητρίου, που έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Βόλου και πέρυσι ήταν ο πρώτος σκόρερ της Α’ ΕΠΣΘ, σημειώνοντας 44 τέρματα, ενώ μέχρι στιγμής έχει πετύχει επτά στο φετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη, Σέττος και Πετράκος γνωρίζουν καλά τον ερχόμενο αντίπαλο του Ολυμπιακού Βόλου, αφού μέχρι πέρυσι αγωνίζονταν στην Αγία Άννα, ενώ ως αντίπαλος τίθεται απέναντι στους «ερυθρόλευκους» ο Κόλα για πρώτη φορά.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι με την αναμέτρηση του Σαββάτου, συνεχίζεται και πάλι η σειρά των δύσκολων αντιπάλων για τον Ολυμπιακό Βόλου, έχοντας κάνει ένα «διάλειμμα» απέναντι στον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας.

Για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής, το τεχνικό επιτελείο δεν υπολογίζει σίγουρα στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Τζέκα, που θα χάσει και το παιχνίδι με την Ακρόπολη, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στην αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Σαρακηνό.

Χρυσόστομος Τρίμμης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.