Τα έχασε στο τέλος η Νίκη, 2-2 με την Τρίγλια!

Σε μία αναμέτρηση που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, η Νίκη Βόλου έχασε τους τρεις βαθμούς στο τελευταίο δευτερόλεπτο, όταν και η Τρίγλια σκόραρε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Παπαστεριανό για να διαμορφώσει το τελικό 2-2!

Με τον Τσιμπούκα να σκοράρει δύο τέρματα (ένα σε κάθε ημίχρονο), η Νίκη έδειχνε να κρατά την τύχη στα χέρια της. Ωστόσο στο 89’ το λάθος του Αποστολίδη και το φάουλ εντός περιοχής πάνω στον Σγουρή έδωσε τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να σκοράρουν με τον Μπρίτο από το σημείο του πέναλτι, ενώ η αδράνεια της άμυνας έδωσε τη δυνατότητα στον Παπαστεριανό να διαμορφώσει το τελικό 2-2, κυριολεκτικά λίγα δευτερόλεπττα πριν από το τελικό σφύριγμα.

Καλό ξεκίνημα

Στο 4ο λεπτό είχε μία καλή ευκαιρία η Νίκη, καθώς ο Βοσνιάδης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά για να πιάσει από την απέναντι πλευρά την κεφαλιά ο Κρουθ, στέλνοντας την μπάλα άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κρουθ έκανε τον ελιγμό για να σουτάρει εντός περιοχής,  με τη φάση να έχει την ίδια κατάληξη με την προηγούμενη.

Από την άλλη ένα λάθος του Γκαρσία έδωσε τη δυνατότητα στην Τρίγλια να βγει στην αντεπίθεση στο 11’ για να σουτάρει ο Σαρβανίδης ψηλά άουτ.  Ωστόσο και οι δύο ομάδες το πρώτο 15λεπτο προσπαθούσαν να βρουν ρυθμό, μέχρι όμως να γίνει το 1-0 σε εκείνο το λεπτό, με τον Γκαρσία να εκτελεί το φάουλ, η μπάλα πήρε μία περίεργη τροχιά και ο Τσιμπούκας πετάχτηκε για να παραβιάσει την εστία του Παλαβράκη και να ξεσπάσουν οι «κυανόλευκοι» σε πανηγυρισμούς!

Στο 24’ η Τρίγλια προσπάθησε να απαντήσει με τον Ναζλίδη να βγάζει την μπαλιά στον Κουρέλλα αριστερά, αλλά η φάση ολοκληρώθηκε με κόρνερ για τους φιλοξενούμενους, με τη Νίκη να έχει εμφανώς προβλήματα από εκείνη την πλευρά στην άμυνα, τα οποία τουλάχιστον δεν πλήρωσε.

Οι «κυανόλευκοι» συνέχισαν να έχουν μία φλύαρη υπεροχή, αλλά μέχρι εκεί, με τις επιθετικές κινήσεις να μην ολοκληρώνονται αποτελεσματικά, ενώ η Τρίγλια παραμόνευε για να βγάλει κάποια επικίνδυνη αντεπίθεση. Πάντως, στο 38’΄ο Τσιώλης πέρασε στον Μπαταγίνι, με τον Αργεντίνο να προτιμά να σουτάρει αντί να πασάρει δεξιά στον Κρουθ που ήταν σε καλύτερη θέση, με αποτέλεσμα να καταλήξει άουτ η μπάλα. Ένα λεπτό αργότερα το λάθος του Βοσνιάδη έδωσε τη δυνατότητα στον Ζώτο να μπει από τα δεξιά και να σουτάρει για να καταλήξει η μπάλα σε κόρνερ, ενώ μετά την εκτέλεσή του ο Σγουρής έπιασε την κεφαλιά για να τη στείλει άουτ.

Σοκ στο τέλος…

Με δοκάρι ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τη Νίκη, με τον Τσιώλη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και να σουτάρει για να τη στείλει στην οριζόντια δοκό του Παλαβράκη στο 47΄, ενώ στη συνέχεια οι «κυανόλευκοι» ζήτησαν χέρι εντός περιοχής από αμυνόμενο, χωρίς ο διαιτητής να δίνει κάτι. Ο Τσιώλης και πάλι στο 51’ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση από αριστερά μετά από πάσα του Λούκας Γκαρσία αλλά δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τη φάση.

Στο 56’ όμως ήρθε το 2-0 για τη Νίκη, με τους «κυανόλευκους» να πλησιάζουν στο θετικό αποτέλεσμα. Ο Λούκας Γκαρσία εκτέλεσε το φάουλ πίσω από τη δεξιά γωνία της αντίπαλης μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε από δύο παίκτες της Νίκης, και ο Τσιμπούκας πετάχτηκε στο δεξί δοκάρι του Παλαβράκη για να πιάσει την κεφαλιά και να τη στείλει ξανά στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Σγούρη να διώξει.

Ένα σουτ του Λούκας Γκαρσία στο 73’ απείλησε ξανά τον αντίπαλο τερματοφύλακα με την μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ το σουτ του Κρουθ μετά από πάσα του Λούκας Γκαρσία στο 75’ έστειλε την μπάλα στα χέρια του Παλαβράκη.

Αυτό που κλήθηκε να κάνει στη συνέχεια η Νίκη Βόλου ήταν καθαρά διαχείριση χρόνου, με την Τρίγλια να προσπαθεί να δείξει σημάδια αντίδρασης εκμεταλλευόμενη και λάθη των «κυανόλευκων». Όμως, στο 89’ το λάθος του Αποστολίδη με άστοχη έξοδο και το φάουλ στον Σγούρη χρεώθηκε με πέναλτι από τον διαιτητή Λεμπέση, και στο 90’ ο Μπρίτο μείωσε από τα έντεκα μέτρα σε 2-1. Όμως, στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Παπαστεριανός εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα από τα δεξιά στην τελευταία αντεπίθεση της Τρίγλιας, με αποτέλεσμα να σκοράρει και να διαμορφώσει το τελικό 2-2…

Κάρτες

Κίτρινες: 14’ Ιορδανίδης, 82’ Γκαρσία/55’ Σγουρής, 65΄Μπρίτο, 76’ Ζορμπάς

Κόκκινες:-

Νίκη Βόλου (Βεργέτης): Αποστολίδης, Βοσνιάδης, Κάρδαρης, Μπιτσάκος, Ντομίνγκεθ, Λούκας Γκαρσία (89’ Λίτσιος), Ιορδανίδης (68’ Κ. Κυριακίδης), Κρουθ, Μπαταγίν, Τσιμπούκας, Τσιώλης (57’ Οικονομίκος).

ΠΟ Τρίγλιας (Πολλαετίδης): Παλαβράκης, Κουρέλλας, Σγουρής, Λεμονής (80’ Μοσχάκης), Ζώτος, Παπαστεριανός, Σαρβανίδης, Ευθυμιάδης, Μπρίτο, Καλαϊτζίδης (63’ Ζορμπάς), Ναζλίδης (46’ Παπαδημητρίου).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.