Τα πρώτα φιλικά για τον Ολυμπιακό Βόλου

Με φόντο τη σημερινή έναρξη της προετοιμασίας

Με την προετοιμασία να αρχίζει σήμερα για την ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, το τεχνικό επιτελείο έχει ήδη προγραμματίσει τα πρώτα παιχνίδια προετοιμασίας και αναζητεί ακόμη περισσότερες ομάδες ως αντιπάλους για τη συνέχεια.

Συγκεκριμένα με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα στις 21/08 γίνεται η άτυπη αγωνιστική πρεμιέρα για τους «ερυθρόλευκους» στη Σούρπη με αντίπαλο τον Αίαντα και στον ανανεωμένο αγωνιστικό χώρο του εκεί γηπέδου, που προσφάτως απέκτησε νέο χλοοτάπητα. Από εκεί και πέρα, εκτός έδρας είναι να δοθεί και το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι, καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου θα βρεθεί στη Φήκη για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο, ομάδα επίσης Γ’ Εθνικής που πιθανότατα θα τη βρει ως αντίπαλο και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Από την άλλη, έχει ήδη κανονιστεί και φιλικό με αντίπαλο τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου Πιερίας, και συγκεκριμένα για τις 11 Σεπτεμβρίου, χωρίς όμως να έχει αποφασιστεί ακόμη που θα δοθεί το παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, η άτυπη πρεμιέρα μπορεί να γίνει και στις 14 Αυγούστου, καθώς αναζητείται αντίπαλος και για τη συγκεκριμένη ημερομηνία, όπως και για τις 28 του ίδιου μήνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.