Τα Σουφλάρια υποδέχεται το τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου

Για μία θέση στο final 4 ανόδου

Σημαντικό αγώνα που θα κρίνει τη συμμετοχή στο final 4 ανόδου δίνει το Σάββατο 9 Απριλίου στο Κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος» το τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου. Η ομάδα του Περικλή Ξύδη θα υποδεχθεί σε νοκ άουτ αγώνα στις 20:30 την αξιόμαχη ομάδα των Σουφλαρίων, με τον έμπειρο τεχνικό του βολιώτικου συνόλου να μην αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα ή απουσία. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου αναμένεται να κατακλύσουν το Κλειστό και να δώσουν την απαραίτητη ώθηση στις νεαρές αθλήτριες.
Στη φάση αυτή τα υπόλοιπα ζευγάρια που θα διασταυρωθούν για τις τέσσερις θέσεις στο final 4 είναι τα εξής: Τύρναβος – Λιβαδειά, Αίας Μαλεσίνας -Φοίβος Γιάννουλης, Σπάρτακος-Γ.Σ. Βόλου και Ολυμπιακός Βόλου-Σουφλάρια. Οι τέσσερις νικήτριες των παραπάνω ζευγαριών (τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ) θα αγωνιστούν το τριήμερο 15-16 και 17 Απριλίου, με την ΕΣΠΕΚΕΛ να μην έχει αποφασίσει ακόμα την πόλη, κάτι που αναμένεται να κάνει τις επόμενες ημέρες και πιθανότατα να εξαρτηθεί από τις ομάδες που θα απαρτίζουν την τετράδα. Πάντως, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει καταθέσει αίτημα να φιλοξενηθεί το final 4 στο Βόλο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα χωρίς ήττα.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Περικλής Ξύδης δηλώνει για το επερχόμενο παιχνίδι στο magnesiasports «Περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο. Η ομάδα μας είναι έτοιμη τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Όλο το προηγούμενο διάστημα έχουμε κάνει σκληρή προετοιμασία, έχοντας δώσει 16 φιλικά μέχρι σήμερα. Είμαστε απολύτως έτοιμοι για τον αγώνα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.