Τελευταίος …ολόκληρος αγώνας για τη Νίκη

Τον τελευταίο αγώνα στο πλαίσιο της τελευταίας 30ης αγωνιστικής της Super League 2, δίνει σημερα η Νικη Βόλου που θα αγωνιστεί εκτός έδρας  (στις 17:00 στο Ζηρίνειο) με τον Παναθηναϊκό Β’.

Στο τελευταίο ολόκληρο παιχνίδι (Την Τρίτη θα παιχτούν τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα με την ΑΕΛ που είχε διακοπεί)  ο προπονητής Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει  απουσίες και στη διάθεσή του 18 παίκτες.

Την αποστολή της Νίκης στην Αθήνα αποτελούν οι Μπάγιτς, Μισυρλής, Τοπαλίδης, Κάσσος, Ανδρέου, Λογαράς, Γρομητσάρης, Αναστασίου, Κριμιτζάς, Μέτσε, Κυριακίδης, Γραβριηλίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Κρητικός, Ολαϊσόλα, Τζιώρας και Μπάλλας.

Aπόντες είναι οι Σιαφά και Μιράντα, που απουσιάζουν έχοντας υποχρεώσεις με την Εθνική Ισημερινής Γουινέας, ο τραυματίας Αντόνιο Ροχάνο όπως και ο Μπουργάνης, αλλά και πάλι οι Δημητρίου και Δεληζήσης, που είναι  εκτός αγωνιστικών πλάνων.

Απουσίες εχει και ο ΠΑΟ Β΄ και ο προπονητής της ομάδας Σωτήρης Αντωνίου δεν υπολογίζει σήμερα τους Φουρτάδο, Μαρτίνη, Κρυπαράκο, Αγκοστίνιο Λίλο, Αντωνίου, Εμπό και Ταβάρες. Οι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το ματς με την Νίκη στην Κηφισιά είναι οι Σουρδής, Μαργκόνο, Σερπέζης, Βουτσάς, Αθανασακόπουλος, Μαντσίνι, Κωστόπουλος, Νταμπίζας, Βολάκης, Κυριόπουλος, Δημητριάδης, Προδρομίτης, Παυλάκης, Σαρδέλης, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Καρβούνης, Αλμπάνης, Τερεζίου, Λάμψιας και Καραμπάς.

Διαιτητής: Καδδάς (Αχαΐας)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.