Τέλος η σεζόν για Αλιατίδη, επέστρεψαν οι δανεικοί στη Νίκη

Αναμονή για Κάσσο και Ροχάνο στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου

Με δύο αγωνιστικές ν’ απομένουν για την ολοκλήρωση της φετινής Super League 2, ο προπονητής της Νίκης Αλέκος Βοσνιάδης μετρά πλέον έναν παίκτη λιγότερο διαθέσιμο, καθώς λόγω τραυματισμού η χρονιά τελειώνει εδώ για τον Μανώλη Αλιατίδη.

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου υπέστη ρήξη πλαγίου συνδέσμου β’ βαθμού, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έναν μήνα, ακολουθώντας τη σχετική θεραπεία. Αναγκαστικά λοιπόν το φετινό πρωτάθλημα ολοκληρώνεται εδώ για τον Αλιατίδη.

Από την άλλη, Γρομητσάρης, Πάνος και Ανδρέου είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου της Νίκης, με τους δύο πρώτους να χτυπούν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας αλλά να μην έχουν κάτι το σοβαρό. Από την άλλη ο Ανδρέου αρρώστησε όπως αναφέρει η πλευρά της ΠΑΕ Νίκη τουλάχιστον, λίγο πριν τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας, γι’ αυτό και είχε μείνει εκτός, αλλά πλέον είναι σε θέση να προσφέρει κι αυτός τις υπηρεσίες του.

Όσον αφορά τους Κάσσο και Ροχάνο, ακόμη οι δύο παίκτες των «κυανόλευκων» δεν έχουν ξεπεράσει 100% τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούν, ωστόσο ο προπονητής της Νίκης ενημερώθηκε ότι η πορεία προς την επιστροφή στη δράση συνεχίζεται και δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε κάποιο από τα δύο τελευταία παιχνίδια για τη φετινή χρονιά. Σίγουρα πάντως δεν θ’ αγωνιστούν στην αναμέτρηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο αύριο Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου.

Πιθανότατα πάντως στο συγκεκριμένο φιλικό θα πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Θάνος Κυρίτσης, Βασίλης Αλτιντζής και Γιώργος Μπάλλας, που επέστρεψαν στους «κυανόλευκους» μετά τον δανεισμό τους στην ΑΕΠ Κοζάνης, και καλούνται προφανώς να πείσουν το τεχνικό επιτελείο της Νίκης Βόλου, ότι δικαιούνται μία θέση στην ομάδα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι οι παίκτες της Νίκης είχαν στο σημερινό προγραμμά τους προπόνηση αποκατάστασης στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΣΕ, πριν το αυριανό φιλικό με τον Ρήγα Φεραίο στο δημοτικό γήπεδο Βελεστίνου.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.