Θέλει νίκη με τον λιγότερο δυνατό κόπο ο Ολυμπιακός Βόλου…

Απέναντι στον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας το Σάββατο στο ΕΑΚ

Πριν από το παιχνίδι με την Αγία Άννα, το πλέον κομβικό για τη φετινή χρονιά, ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται να υπερκεράσει πρώτα το εμπόδιο του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας, τον οποίο υποδέχεται αύριο Σάββατο 09/03 στο ΕΑΚ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ.

Μοναδικός στόχος για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι η επικράτηση και η κατάκτηση των τριών βαθμών, και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να βρεθεί προ εκπλήξεων, κοιτώντας την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Πανιώνιος δεν δείχνει ικανός πάντως να προκαλέσει τη ζημιά στους «ερυθρόλευκους», που δεν αποκλείεται και αύριο να κάνουν συντήρηση δυνάμεων, ενόψει και του επόμενου αγώνα με την Αγία Άννα. Άλλωστε είναι δεδομένο ότι τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου θα «κοιτούν» και το παιχνίδι της Αγίας Άννας (αγωνίζεται με την Αγχίαλο εντός έδρας την ερχόμενη Κυριακή) μήπως και αυξηθεί η μεταξύ τους διαφορά που παραμένει στους δύο βαθμούς.

Ο αντίπαλος πάλι δείχνει να κάνει ήδη τα πλάνα του για τη Β’ ΕΠΣΘ του χρόνου. Ο Πανιώνιος Νέας Ιωνίας είναι στη 14η και τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας μόλις έξι βαθμούς, τους οποίους κατέκτησε σε δύο παιχνίδια, έχοντας κερδίσει στον πρώτο γύρο τον Αίαντα στη Σούρπη 5-2, και τον ΑΟ Σκιάθου εντός έδρας 6-1 για την 20η αγωνιστική. Από εκεί και πέρα όμως μετράει μόνο ήττες (συνολικά 19) έχοντας δεχθεί 80 τέρματα, όντας η ομάδα με τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, ενώ έχει πετύχει μόλις 26, χωρίς όμως να έχει τη χειρότερη επίθεση, αφού ΦΘ Αγχίαλος και Σκιάθος έχουν σημειώσει 16, η Ακρόπολη Σέσκλου 17 και οι Αστέρας Ριζομύλου και ΓΣ Αλμυρού 23… Εκτός έδρας τα έχει πάει καλύτερα αμυντικά, έχοντας δεχθεί 38 τέρματα και έχοντας πετύχει εννέα.

Διαιτητής ο Σακκάς

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣΘ, διαιτητής στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Πανιώνιο θα είναι ο Δ. Σακκάς με βοηθούς τους κκ Θάνο και Κατσιφό.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.