Θέλει το καλύτερο απέναντι στην ΑΕΛ η Νίκη

Για την 31η αγωνιστική της Super League 2

Δεν έχει κάτι ν’ ανησυχεί ούτε μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο αυτήν τη στιγμή η Νίκη Βόλου, με τέσσερις αγωνιστικές ν’ απομένουν στο πρωτάθλημα της Super League 2, μπορώντας όμως να «πιάσει» (μαθηματικά τουλάχιστον) την ΑΕΛ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων μεθαύριο Πέμπτη (14/04), η Νίκη δεν έχει παρά να κάνει το 4/4 σε νίκες, και να απειλήσει την ΑΕΛ στη δεύτερη θέση, έχοντας αυτήν τη στιγμή οι δύο ομάδες 12 βαθμούς διαφορά (62 οι Λαρισαίοι, 50 οι «κυανόλευκοι»).  Πάντως με τέσσερις αγωνιστικές ν’ απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2, αν μία ομάδα «καίγεται» για βαθμούς στο αυριανό παιχνίδι, αυτή σίγουρα είναι η ΑΕΛ.

«Κάθε παιχνίδι θέλουμε να κερδίζουμε, αλλά επειδή κερδίζει και η Βέροια, νομίζω ότι οι ελπίδες είναι μόνο μαθηματικές. Εμείς θα εξαντλήσουμε κάθε ευκαιρία» τόνιζε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Αλμωπό Αριδαίας ο προπονητής της ΑΕΛ, Παναγιώτης Γκουτσίδης, με την ομάδα του να είναι στο -6 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Βέροια έχοντας 62 βαθμούς έναντι 68. Άλλωστε, η απώλεια βαθμών της Βέροιας απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου (0-0) ήταν αυτή που ξαναέβαλε στο… κόλπο της ανόδου έστω και μαθηματικά τη λαρισαϊκή ομάδα.

Η Νίκη Βόλου πάντως δεν καίγεται, αλλά όπως έχει δηλώσει και ο προπονητής της, Αλέκος Βοσνιάδης, όποιος αντίπαλος είναι ικανός, ας την κερδίσει! Αυτό είχε τονίσει μετά την επικράτηση επί του Ολυμπιακού Βόλου (2-1 στο γήπεδο της Νεάπολης και πάλι) και από τότε στις δηλώσεις του επαναλαμβάνει ότι στόχος της ομάδας του σε κάθε παιχνίδι είναι η επικράτηση και η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης

Όσον αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Νίκης Βόλου με την ΑΕΛ, η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ. Η προπώλησή τους, γίνεται στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Στράτου Μαντζανά (Μαιάνδρου 45-47, Νέα Ιωνία) και στην καφετέρια SAGA (Δημητριάδος 45, Βόλος) από το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Απριλίου και ώρα 12 το μεσημέρι, μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης (14/4), κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Παράλληλα, εισιτήρια θα πωλούνται και στα παλιά γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, επί της οδού Μαιάνδρου, στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς», το απόγευμα της Τετάρτης (13/04, 17:30-20:00).

Από ‘κει και πέρα, την ημέρα του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης, στην κεντρική είσοδο. Η προσέλευση του κόσμου στις κερκίδες της Νεάπολης θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (13:00).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.