Θέμα «Magnesiasports»: Στην αφετηρία για τη σέντρα της Γ’ Εθνικής και οι προπονητές

Λευτέρης Καλογήρου, Στέλιος Αρσένος και Μιχάλης Ανδρωνάς κατέθεσαν την άποψή τους για τη φετινή Γ' Εθνική
Ξεκινά η δράση την Κυριακή 11 Οκτωβρίου

Οι διοικήσεις και των ποδοσφαιρικών ομάδων που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας προβληματίζονται για την επόμενη ημέρα, λόγω οικονομικών θεμάτων που προκύπτουν και από την πανδημία του κορωνοϊού, ωστόσο προπονητές και παίκτες, προσαρμοζόμενοι στα δεδομένα, καλούνται να αφοσιωθούν στα καθαρά αγωνιστικά θέματα. Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αρχίζει επιτέλους την ερχόμενη Κυριακή 11 Οκτωβρίου, με τέσσερις συλλόγους της Μαγνησίας να είναι ήδη στην αφετηρία της έναρξης.

Θησέας Αγριάς, ΓΣ Αλμυρού, Διαγόρας Στεφανοβικείου, και Δήμητρα Ευξεινούπολης ετοιμάζονται λοιπόν για την πρώτη σέντρα, με το «Magnesiasports» να καταγράφει αυτή τη φορά τις απόψεις των προπονητών για το σύνολο του πρωταθλήματος αλλά και για την πρώτη αγωνιστική, με φόντο και τον κορωνοϊό.

Λευτέρης Καλογήρου (Θησέας Αγριάς)

Είμαστε χαρούμενοι που μετά από οκτώ μήνες (σ.σ. λόγω και της πανδημίας) ξεκινά ξανά το πρωτάθλημα και η αγωνιστική δράση, με την ευχή βέβαια ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά κατά τη διάρκεια της χρονιάς και θα υπάρξει συνέχεια και φινάλε βάσει του προγραμματισμού. Εύχομαι καλή τύχη, δύναμη και υγεία σε όλες τις ομάδες της Μαγνησίας που συμμετέχουν στον όμιλο και για την ομάδας μας να επιτευχθεί ο στόχος της άνετης παραμονής και γιατί όχι να έχει και μία καλή πορεία. Είναι άγνωστος ο όμιλος, δεν έχουμε εικόνα της δυναμικής των ομάδων. Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα γιατί έχει λίγα παιχνίδια και είναι λίγοι οι βαθμοί που θα μοιραστούν οι ομάδες και θα πρέπει να παλεύουμε για τη νίκη κάθε αγωνιστική.

Ο αντίπαλος (Οπούντιος Μαρτίνου-εντός έδρας): «Είναι μία ομάδα που έχει δημιουργήσει παράδοση παρουσίας στην κατηγορία τα τελευταία χρόνια. Μας είναι άγνωστη ως σύνολο, αν και έχουμε πληροφορηθεί για κάποιες μεταγραφές που έχουν κάνει και προσθήκες ξένων παικτών. Αν είμαστε εμείς όπως πρέπει όμως, μπορούμε να στοχεύσουμε στη νίκη».

Στέλιος Αρσένος (Διαγόρας Στεφανοβικείου)

«Όπως όλα δείχνουν τα πράγματα μπαίνουν στον δρόμο τους με την έναρξη του πρωταθλήματος και την ανακοίνωση των διαιτητών, και σίγουρα όλες οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αλλά εμείς είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Έχουμε δουλέψει αρκετά και έχουμε κάνει τα ανάλογα σχέδια, ενώ έχουμε διάθεση και όρεξη. Θα κοιτάξουμε λοιπόν να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Ο αντίπαλος (Ηρακλής Ψαχνών-εκτός έδρας): «Πρόκειται για μία ομάδα έμπειρη και σε επίπεδο διοίκησης και με ανάλογους παίκτες. Θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία, αλλά από εκεί και πέρα, όσο είμαστε εμείς σοβαροί δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν».

Μιχάλης Ανδρωνάς (Δήμητρα Ευξεινούπολης)

«Είναι ένα πρωτάθλημα στις απαιτήσεις του οποίου πρέπει να προσαρμοστούμε γρήγορα. Δεν έχει καμία σχέση με το τοπικό της ΕΠΣΘ και θεωρώ ότι τα παιδιά έχουν ήδη αποκτήσει τη σχετική νοοτροπία. Θα έχουμε δύσκολους αντιπάλους, αλλά πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να πάρουμε από το πρώτο κιόλας παιχνίδι βαθμό ή βαθμούς.

Όσον αφορά τον κορωνοϊό, το ίδιο ισχύει για όλες τις ομάδες. Εμείς προετοιμαζόμαστε από εκεί και πέρα για να είμαστε 100% έτοιμοι ν’ ακολουθήσουμε το πλάνο που έχουμε για το παιχνίδι της Κυριακής, διεκδικώντας συνολικά τον στόχο της παραμονής όσο πιο γρήγορα γίνεται και αξιοποιώντας πολλά παιδιά της περιοχής αγωνιστικά».

Ο αντίπαλος (Φωκικός-εκτός έδρας): «Είναι μία ομάδα που θέλει να διακριθεί και φαίνεται να έχει στόχο μία καλή πορεία. Έχει έμπειρους παίκτες στην κατηγορία. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι με νικήτρια την καλύτερη ομάδα».

**Το «Magnesiasports» αναζήτησε τον προπονητή του ΓΣ Αλμυρού, Αλέξανδρο Κούρτογλου, θέλοντας να καταγράψει και το δικό του σχόλιο, ωστόσο στην επικοινωνία που είχε μαζί του, ο ίδιος επικαλέστηκε σχετική απόφαση της διοίκησης του συλλόγου και δεν προχώρησε σε κάποια δήλωση. Ο ΓΣ Αλμυρού την Κυριακή υποδέχεται τον Αμβρυσσέα Διστόμου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.