Θεοδοσιάδης: «Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι έτοιμος για την έναρξη»

Το σχόλιο του προπονητή των «ερυθρόλευκων» για τους αντιπάλους στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής

Μιλώντας στο «Magnesiasports» και σχολιάζοντας τις ομάδες που απαρτίζουν τον 2ο όμιλο, ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Σάκης Θεοδοσιάδης τόνισε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για την έναρξη.

«Το πολύ θετικό είναι ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα. Τελειώνει αυτή η αναμονή για όλες τις ομάδες για να επιστρέψουμε στον φυσικό μας χώρο και για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Όσον αφορά τον όμιλό μας, το θετικό είναι ότι αποφεύγουμε τις μεγάλες μετακινήσεις και τα μεγάλα ταξίδια. Λειτουργικά λοιπόν είναι ένας βατός όμιλος. Όσον αφορά τις ομάδες, κάποιες τις ξέρουμε έχοντας παίξει και φιλικά. Είναι ένας ισορροπημένος όμιλος, που απαρτίζεται από ιστορικά σωματεία, όπως ο Εδεσσαϊκός, ο Πιερικός, η Κοζάνη, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καστοριά, που επανέρχεται μετά από κάμποσα χρόνια. Επίσης είναι κάποιες ομάδες που έχουν την εμπειρία της κατηγορίας» σχολίασε σχετικά και συμπλήρωσε: «Εμείς πλέον περιμένουν την έναρξη και όλα θα φανούν στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι και αγωνιστικά και ψυχολογικά για την έναρξη και ανυπομονούμε να ξεκινήσει η δράση.

Τι μπορεί να πετύχει ο Ολυμπιακός Βόλου με το υλικό που έχει; «Βάσει της εικόνας και από την αρχή της προετοιμασίας και στα φιλικά, θέλουμε όλα αυτά στα οποία τα παιδιά έχουν δουλέψει να αποτυπωθούν στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, πιστεύοντας ότι θα είναι μία πολύ ουσιαστική και εξελίξιμη χρονιά για την ομάδα μας σε όλα τα επίπεδα» αρκείται να πει ο Σάκης Θεοδοσιάδης.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν κι αυτοί την κλήρωση για το πρόγραμμα. Εντός των επόμενων ημερών θα γίνει λοιπόν γνωστό κι αυτό με την απαραίτητη κλήρωση.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.