Θύμα … κλοπής ο Θησέας στην Ιτέα, ήττα με 1-0 στο 96’

Ο Θησέας δείχνει ότι θα είναι φέτος ένα πολύ σκληρό καρύδι στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κι αυτό μπορεί να τα διαπιστώσει κανείς από το παιχνίδι στο γήπεδο της Ιτέας, εκεί όπου ο γηπεδούχος Αστέρας χρειάστηκε το 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, για να καταβάλει την αντίσταση της ηρωικής ομάδας του Κώστα Παπαστεργίου με 1-0 χάρη σε πέναλτι, που δεν έπρεπε ωστόσο να δοθεί, γιατί είχε γίνει επιθετικό φάουλ στον Κουτσιρίμπα.

Πιο συγκεκριμένα, πέρα από το γεγονός ότι κρατήθηκαν έξι λεπτά καθυστερήσεων, ο διαιτητής Πόγκας δεν τελείωσε τη φάση του 96′, αφού έγινε επιθετικό φάουλ πάνω στον Κουτσιρίμπα, ο οποίος προσπαθεί να μπλοκάρει την μπάλα, αλλά τη χάνει, καθώς τον βρίσκει ο Αλεξίου με το δεξί του αγκώνα στο σώμα. Ο ρέφερι της αναμέτρησης άφησε κακώς το παιχνίδι να συνεχιστεί, αγνοώντας την υπόδειξη ακόμη και του βοηθού του, που είχε σηκώσει τη σημαία για οφσάιντ.

Ακολούθως, ο Κουτσιρίμπας πεσμένος στο έδαφος δέχεται περισσότερο κλοτσιά στον σβέρκο παρά κάνει πέναλτι, με το “θύμα” Σεΐτι να … σφαδάζει στο έδαφος πιάνοντας το πόδι του. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος ο παθών, που πραγματικά έχει ταλέντο υποκριτικής, όπως φαίνεται και στο βίντεο, στο οποίο ακούγονται και τα γέλια στην εξέδρα για την υπόδειξη του Πόγκα. Έτσι, με 1-0 ο Θησέας έχασε το ματς, πέφτοντας θύμα διαιτητικής κλοπής.

Ο Θησέας στάθηκε αρκετά καλά. Στο 3’ το σουτ του Βλάχου πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ πιο απειλητικό ήταν το σουτ του Κοτζαθανάση στο 10’, αλλά και πάλι η μπάλα έφυγε εκτός εστίας.

Ο Αγιασιώτης στο 31’ και ο Οικονόμου στο 43’ δε βρήκα  στόχο, ενώ ο Κοτζαθανάσης στο δεύτερο μέρος είδε αμυνόμενο να ανακόπτει την προσπάθειά του λίγο πριν τη γραμμή.

Το ντεμπούτο με τον Θησέα πραγματοποίησε ο νεοαποκτηθείς αριστερός μπακ, Μάρκος Διαμαντόπουλος.

 ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ: Πάππος, Ρέλλας, Αντωνόπουλος, Ηλιάδης, Κοντογιώργος, Μπογκντάνι (41’ Κουτσούμπας), Νικολόπουλος (60’ Σεΐτι), Μαλισσόβας (89’ Γκούρα), Αλεξίου, Μπρέντι (77’ Κακαβάς), Γεωργουσόπουλος

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Καψιώτης, Δημητριάδης, Γιαουπλάρι, Βαν Ντε Γουΐχε, Χατζησταμάτης, Αγιασιώτης (85’ Διαμαντόπουλος), Κοτζαθανάσης, Βλάχος (75’ Παπαϊωάννου), Οικονόμου, Ζάχος (65’ Φραγκογιάννης)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.