Το «ερυθρόλευκο» παζλ συμπληρώνεται με παίκτες και τεχνικό επιτελείο

Οι αναρτήσεις συνεχίζονται από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου

Με το σταγονόμετρο κάθε βράδυ κάνουν την εμφάνισή τους οι διαδικτυακές αναρτήσεις πλέον από τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Θανάση Κακάμη να παρουσιάζεται ως προσθήκη το βράδυ της Κυριακής, για ν’ ακολουθήσει ο 31χρονος επιθετικός Γιώργος Μπλατσέρης, που έκλεισε τη χρονιά στον Ατρόμητο Παλαμά, ενώ είχε ξεκινήσει από τον Αχιλλέα Φαρσάλων, ενώ έπεται και συνέχεια.

Ο Απόστολος Κούλπας από τη μία και ο Θάνος Κυρίτσης από την άλλη ακολουθούν, προερχόμενοι κι αυτοί από τον νομό Λάρισας, όπως και οι Πετράκος και Σέττος, που έκλεισαν τη χρονιά στην Αγία Άννα. Από εκεί και πέρα, η επιθετική γραμμή συνεχίζεται με την προσθήκη του Κώστα Τσιάκου, όπως έχουμε προαναφέρει.

Παράλληλα, αναμένονται και οι αναρτήσεις για τους παραμένοντες, όπως είναι οι Διαμαντόπουλος και Παπαδήμος, αλλά με ενδιαφέρον και οι επόμενες προσθήκες. Πάντως, οι συζητήσεις συνεχίζονται και εντός και εκτός Μαγνησίας, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ρόστερ βάσει των πλάνων του Στέλιου Αρσένου.

Ενίσχυση του τεχνικού επιτελείου

Πέρα από τους παίκτες, φαίνεται ότι ενισχύεται και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου, με τον προπονητή τερματοφυλάκων να παίρνει σειρά.

Ο Λευτέρης Φούτρης εντάχθηκε πλέον στο επιτελείο του Θησέα Αγριάς, οπότε η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» εξετάζει τις διαθέσιμες επιλογές για την κάλυψη του κενού. Έτσι, το όνομα του Κώστα Γιαγιά έχει έρθει στο προσκήνιο και αναμένονται οι σχετικές εξελίξεις.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.