Tο fund που ενδιαφέρεται για τον Ολυμπιακό Βόλου-Λεπτομέρειες μέχρι Πέμπτη

Περιμένουν το προσύμφωνο συνεργασίας οι «ερυθρόλευκοι»

Το όνομα του δικηγόρου Γιάννη Παπαδόπουλου που φέρεται να εκπροσωπεί ομάδα («fund» όπως είναι της μόδας τα τελευταία χρόνια ν’ αναφέρεται) ατόμων αναφέρεται ότι ενδιαφέρεται για τον Ολυμπιακό Βόλου ήρθε στο προσκήνιο, καθώς ήταν παρών στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, αλλά και σε γεύμα τόσο της ομάδας Ανδρών, όσο και της Κ17 του συλλόγου!

Μέχρι στιγμής δεν έχουν οριστικοποιηθεί όλα τα δεδομένα, αλλά αυτά που βρίσκονται στο προσκήνιο δείχνουν επαφές που έχουν γίνει με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου σε πρώτη φάση, τα αποτελέσματα των οποίων θ’ αποτυπωθούν σε προσύμφωνο, το οποίο το ΔΣ αναμένεται να μελετήσει και πιθανότατα να δώσει στη δημοσιότητα. Από εκεί και πέρα, σίγουρα αυτό που θα πρέπει να αποκρυσταλλωθεί είναι ποια άτομα απαρτίζουν την ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Ολυμπιακό Βόλου και ποια είναι η ενασχόλησή τους.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ανάληψη καθηκόντων και υποχρεώσεων από την πλευρά αυτών των ατόμων με τον ρόλο της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος σε βάθος τετραετίας, ανεξαρτήτως κατηγορίας στην οποία θα βρίσκεται η ομάδα τη νέα χρονιά. Αυτό σημαίνει (βέβαια όπως όλα και αυτό θα πρέπει να επιβεβαιωθεί) ότι ακόμη και αν η ομάδα υποβιβαστεί από τη Γ’ Εθνική κατηγορία (σενάριο που δεν αποκλείεται βάσει της τωρινής της βαθμολογικής θέσης) ότι το συγκεκριμένο fund θα παραμείνει στις επάλξεις.

Μέχρι Πέμπτη (το αργότερο Παρασκευή) αναμένεται και η επίσημη θέση του Ολυμπιακού Βόλου για το όλο θέμα, με το αγωνιστικό ωστόσο να προέχει σε κάθε περίπτωση αυτήν τη στιγμή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.