Το παρελθόν συνάντησε και ενέπνευσε το μέλλον στο Κλειστό του ΕΑΚ (Φωτογραφίες)

Ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ Γυναικών για τη στήριξη του ΕΕΕΚ Βόλου

Με μότο «το παρελθόν συναντάει και εμπνέει το μέλλον» οι νεαρές αθλήτριες μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου βρέθηκαν απέναντι στις πρωταθλήτριες της ομάδας Βετεράνων Θεσσαλίας, σε ένα ξεχωριστό παιχνίδι που δόθηκε στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους το παρακολούθησαν να στηρίξουν εμπράκτως το ΕΕΕΚ Βόλου.

Ρεπορτάζ-επιμέλεια: Χρυσόστομος Τρίμμης

Το ποσό συμβολικό, η ανταπόκριση συγκινητική (έστω και αν θα μπορούσε να είναι σαφώς μεγαλύτερη και οργανωμένα και ατομικά…) και οι πιο έμπειρες αθλήτριες έδειξαν στις νεαρότερες ότι και το μπάσκετ δεν ξεχνιέται αλλά και ότι θα πρέπει να έχεις πάθος για το άθλημα και να το αγαπάς για πάντα. Από την άλλη οι νεαρές έδειξαν ότι έχουν μέλλον μπροστά τους και μπορούν πραγματικά να πετύχουν αρκετά πράγματα στο άθλημα.

Για τον Ολυμπιακό Βόλου με προπονητή τον Κώστα Δέρβο αγωνίστηκαν οι Ράπτη, Πολύζου, Ρομούδη, Αρτεμησίου, Μιτράλη, Λογοδότη, Καραστάθη, Κοτοπούλη, Πορτομπέρη, Φούτρα, Μπασδέκη, Ζικάη και Ψιλιώτη.

Από την άλλη για την ομάδα των Παλαιμάχων υπό τις οδηγίες της Αφροδίτης Αραπατσάνη έπαιξαν οι Κάρρου, Γιαννούλη, Τριπετζή, Γεωργιτσάκη, Κοντονάσιου, Παπαθανασίου, Χαλιβέρα, Χριστοδούλου, Κολέτσιου και Τζούνη.

Βέβαια, το σκορ λίγη σημασία έχει, αφού και οι μεν και οι δε είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν το παιχνίδι. Σε πιο… δύσκολη θέση σίγουρα βρέθηκε η Ελένη Παπαθανασίου πάντως, καθώς μπορεί να είναι προπονήτρια του Ολυμπιακού Βόλου αλλά από την άλλη αγωνίστηκε με την ομάδα των Βετεράνων!

Δείτε φωτογραφίες από το κλειστό του ΕΑΚ:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.