«Το πιο κεμπάρικο και ανδρικό πρωτάθλημα αυτό του Μαγνησιακού»

Κώστας Γκουγκουλιάς και Θάνος Θεοδώρου μιλούν για τον τίτλο στην Α’ ΕΠΣΘ και τα μπαράζ που ακολουθούν

Ο προπονητής Θάνος Θεοδώρου ήταν ο… αρχιτέκτονας ο Θάνος Θεοδώρου, εργολάβος ο πρόεδρος Κώστας Γκουγκουλιάς, και με τους παίκτες κάθε αγωνιστική να «χτίζουν» στη βαθμολογία, ο Μαγνησιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ και πλέον ετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου, ενώ οι ελπίδες για άνοδο στη Γ’ Εθνική είναι πολλές και βάσιμες, όπως φαίνεται και από τα λεγόμενα των δύο ανδρών στο «Magnesiasports».

Toυ Χρυσόστομου Τρίμμη

Σίγουρα ο πρόεδρος του Μαγνησιακού νιώθει πάρα πολύ καλά έχοντας βιώσει πλέον την κατάκτηση μιας πρωτιάς για τρίτη φορά, καθώς έχουν προηγηθεί δύο άνοδοι από τη Β’ στην Α’ ΕΠΣΘ, φέτος όμως για τον ίδιο ήταν το κάτι διαφορετικό. «Η ιστορία έγραψε πρωταθλητής Α’ ΕΠΣΘ ο Μαγνησιακός για την περίοδο 2022-23» αναφέρει, ωστόσο δεν μένει ακριβώς σ’ αυτό. Για την ακρίβεια τονίζει, καθαρά και ξάστερα: «Τιμή μου είμαι που ηγούμαι αυτού του μεγάλου συλλόγου. Είναι τιμή μου που έχω αυτούς τους συνεργάτες και αυτούς τους παίκτες. Υποκλίνομαι σε όλους».

Ήταν δύσκολο όσο φαίνεται; «Ήταν υπερβολικά δύσκολο» λέει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Κώστας Γκουγκουλιάς και συμπληρώνει: «Ήταν πιστεύω το πιο κεμπάρικο και ανδρικό πρωτάθλημα που πήρε ομάδα του Ερασιτεχνικού. Δεν πιστεύω να πήρε τόσο κεμπάρικο και τόσο ανδρικό τίτλο ομάδα τα τελευταία 30 χρόνια».

Έρχονται όμως και τα μπαράζ ανόδου. «Στο μυαλό μας έχουμε να βγούμε κατηγορία. Μόνο άνοδος, τίποτα άλλο… Επαναλαμβάνω είναι τιμή μου που έχω αυτούς τους συνεργάτες και αυτούς τους παίκτες και τονίζω ξανά ότι υποκλίνομαι σε όλους» σχολιάζει τελικά ο πρόεδρος του Μαγνησιακού.

«Το δικαιούμασταν»

Από την πλευρά του, ο Θάνος Θεοδώρου επισημαίνει ότι η ομάδα είχε χτιστεί για να πάρει το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει την άνοδο.

«Από τη στιγμή που από την πρώτη αγωνιστική μέχρι το τέλος ήμασταν πρώτοι και για κάποιες αγωνιστικές ισόβαθμοι με την Αγία Άννα, νομίζω ότι το δικαιούμασταν, αφού η ομάδα σε κανένα σημείο δεν έκανε κοιλιά, πέρα από τα 2-3 αποτελέσματα σε ντέρμπι με μικρές απώλειες βαθμών, είχε μία σταθερή εικόνα και αντέχοντας στην πίεση και στον ανταγωνισμό. Αυτό οφείλεται και στην εμπειρία της αλλά και στο ότι πολύ γρήγορα κατορθώσαμε να βρούμε χημεία μεταξύ μας, παρά το μεγάλο ρόστερ. Ήταν επιλογή μας όμως να το έχουμε, για να μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στα μπαράζ» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τα μπαράζ, εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία, για να συμπληρώσει: «Είναι ένα άλλο πρωτάθλημα, σε άλλες καιρικές συνθήκες και γίνονται παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή, άρα αν έχεις απώλειες δεν προλαβαίνεις να τις ξεπεράσεις. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί για να πάρουμε μία από τις τρεις θέσεις που δίνουν άνοδο. Το θέλουμε πάρα πολύ και θα το διεκδικήσουμε. Η ομάδα έχει και βάθος και εμπειρία από τέτοιου είδους παιχνίδια».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.