«Το πιο σημαντικό και κομβικό παιχνίδι για τον Μαγνησιακό»

O προπονητής των Βολιωτών Θάνος Θεοδώρου μιλά για την αναμέτρηση στα μπαράζ με τον Αστέρα Σταυρού

Μπορεί ήδη στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου από τις ΕΠΣ στη Γ’ Εθνική να έχουν «τρέξει» ήδη δύο αγωνιστικές, ωστόσο ο Μαγνησιακός μόλις αύριο Τετάρτη 24 Μαΐου και στις 17:00 θα πατήσει γήπεδο, και συγκεκριμένα τον αγωνιστικό χώρο του «Παντελής Μαγουλάς», για ν’ αντιμετωπίσει στο πρώτο του παιχνίδι τον Αστέρα Σταυρού από τη Φθιώτιδα, που θυμίζει και λίγο… Μίλαν!

Του Χρυσόστομου Τρίμμη

Χρησιμοποιούμε την ιταλική ομάδα που έχει γράψει τη δική της ιστορία σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όχι ως μέτρο σύγκρισης της δυναμικότητας, αλλά απλά γιατί το σήμα και τα χρώματα του Αστέρα Σταυρού παραπέμπουν ξεκάθαρα στους «ροσονέρι».

Για του λόγου το αληθές:

Βέβαια, ο προπονητής του Μαγνησιακού Θάνος Θεοδώρου, μιλώντας στο «Magnesiasports», δείχνει να εκτιμά και να υπολογίζει τη δυναμική του αυριανού αντιπάλου, τονίζοντας ότι η δική του ομάδα πρέπει να εφαρμόσει στον μέγιστο βαθμό την αγωνιστική της φιλοσοφία.

Δεν διστάζει δε να χαρακτηρίσει το παιχνίδι με αντίπαλο τον Αστέρα Σταυρού ως το πιο σημαντικό και κομβικό για την ομάδα του και εξηγεί: «Όπως δείχνει και η βαθμολογία είμαστε πίσω από τον αντίπαλο. Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες και στόχους θα πρέπει σ’ αυτό το παιχνίδι να πάρουμε το μάξιμουμ των βαθμών. Θέλουμε να δείξουμε ότι έχουμε συγκεκριμένη αγωνιστική φιλοσοφία και θα είμαστε πολύ επιθετικοί».

Με δύο αγωνιστικές να έχουν «τρέξει» πάντως, εκ των οποίων στην πρώτη ο Μαγνησιακός είχε ρεπό και στη δεύτερη πήρε τρεις βαθμούς απέναντι στην απούσα πρωταθλήτρια ΕΠΣ Γρεβενών, ο Θάνος Θεοδώρου έχει ήδη μία πρώτη άποψη για τους αντιπάλους της ομάδας του και μάλιστα αναφέρει στο «Magnesiasports» κάποιες από τις επισημάνσεις του. «Έχουμε δει όλες τις ομάδες και στα παιχνίδια αυτά και στα πρωταθλήματά τους. Με εντυπωσίασε η αγωνιστική εικόνα του Εορδαϊκού, και με έχει εντυπωσιάσει αρνητικά και ένα από τα φαβορί για μένα, ο Αστέρας Καρδίτσας» σημειώνει και από εκεί και πέρα βγάζει και το συμπέρασμα ότι: «Αυτό δείχνει ότι δεν μπορείς να υπολογίζεις τίποτα από πριν. Παιχνίδι με παιχνίδι πρέπει να δείχνεις τις δυνατότητές σου και την αγωνιστική σου κατάσταση, ενώ η εικόνα με τα ονόματα και το ρόστερ μπορεί καμία φορά να σε ξεγελάσουν. Έτσι, παρά το ότι ο Αστέρας Σταυρού είναι μία ομάδα που μπαίνει στη διαδικασία των μπαράζ για πρώτη φορά, έχει 4 βαθμούς, κάτι που σημαίνει ότι έχει… τρόπο, και σ’ αυτόν τον τρόπο εμείς θα πρέπει να προσαρμοστούμε και να διεκδικήσουμε αυτό που πρέπει».

Οι αγώνες σ’ αυτήν τη διαδικασία θα δίνονται στο «Παντελής Μαγουλάς» και όχι στο γήπεδο του Μαγνησιακού, ωστόσο αυτό δεν δείχνει να απασχολεί τους αυριανούς γηπεδούχους. «Έχουμε παίξει στο κύπελλο με τον Θησέα Αγριάς και με την Αγία Άννα στο πρωτάθλημα, στο «Παντελής Μαγουλάς». «Κάνουμε έτσι κι αλλιώς μισές προπονήσεις σε πλαστικό και μισές σε χόρτο, οπότε έχουμε προσαρμοστεί σε τέτοιου είδους δεδομένα» σημειώνει ο Θάνος Θεοδώρου.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.