Το βάρος στον βασικό επιθετικό για τη Νίκη Βόλου

Ένα από τα βασικά κομμάτια του ρόστερ στη νέα χρονιά

Την Πέμπτη καλύτερη επίθεση στον όμιλό της είχε η Νίκη Βόλου την τελευταία χρονιά, με τους «κυανόλευκους» να σημειώνουν 41 συνολικά τέρματα, αλλά σίγουρα όλοι θα ήθελαν κάτι καλύτερο… Οπότε είναι λογικό να αναζητούν τον παίκτη που θα έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα, και το βάρος στον μεταγραφικό σχεδιασμό πέφτει στην ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Η ενίσχυση αναμένεται ν’ αφορά όλες τις γραμμές, αλλά η επίθεση έχει προτεραιότητα, μιας και εκεί ο Όσκαρ Σιαφά δεν αποδείχθηκε αρκετός ούτε αποτελεσματικός και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, ενώ o Aντόνιο Ροχάνο δεν ήταν πάντα 100% έτοιμος, έχοντας τραυματισμούς να τον ταλαιπωρούν. Έτσι, έμεινε μόνος του ο έμπειρος Χρήστος Τζιώρας, αλλά με έναν επιθετικό δεν είναι εύκολο για μία ομάδα να κάνει κάτι περισσότερο και να κοιτάξει ακόμη πιο ψηλά. Οπότε η απόκτηση ενός σκόρερ (ίσως και δύο…) έρχεται στο προσκήνιο για τη Νίκη.

Υπενθυμίζεται ότι επιθετικό ήθελε και ο Αλέκος Βοσνιάδης πριν τον διαδεχθεί ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, με τον Μιχάλη Μανιά να είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα του περασμένου καλοκαιριού, χωρίς τελικά τότε η περίπτωσή του να προχωράει. Οπότε, η συμφωνία με έναν επιθετικό που θα προσφέρει αρκετά στον τομέα της επίτευξης τερμάτων και που θα ξέρει την κατηγορία είναι σε πρώτο πλάνο των επαφών που κάνει η διοίκηση για την ενίσχυση του τεχνικού επιτελείου.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.