Τριγμοί και σκληρή κριτική μετά την τεσσάρα

Κλυδωνισμούς έφερε το βαρύ σκορ στο γήπεδο του Μακεδονικού
Ο κόσμος της Νίκης είναι εξοργισμένος μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ

Δικαιολογίες υπάρχουν, όπως οι πολλές και σοβαρές απουσίες και ο κάκιστος διαιτητής Μελτζανίδης, που έδινε τα πάντα μαζί με τους βοηθούς του υπέρ του ΠΑΟΚ Β’ ως το 2-0.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση για το μέγεθος της Νίκης η ήττα με 4-0 από τους πιτσιρικάδες του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι ντροπιαστική και ο κόσμος μέσω των social media, αλλά και του ραδιοφώνου θέλησε να ξεσπάσει για το βαρύ σκορ, το οποίο ήρθε με δύο γκολ στο τέλος.

Η Νίκη ουσιαστικά κατέρρευσε μετά το 3-0 στο 86’, που προήλθε από ολέθριο σφάλμα του Μπαχανάκ, ο οποίος για πολλοστή φορά φέτος το παίζει… Μπεκενμπάουερ και χάνει την μπάλα μετά από ντρίμπλες.

Οι οπαδοί, ξεσπώντας στη σελίδα της ΠΑΕ Νίκη στα social media, κάνουν λόγο για ξεφτίλα και ντροπή, στέκονται στο γεγονός ότι μία επαγγελματική ομάδα, όπως η Νίκη, πήγε με αποστολή 14 παικτών στη Θεσσαλονίκη, ενώ αναφέρονται και χαρακτηρισμοί, όπως τσίρκο, φαρσοκωμωδία. Ακόμη υπάρχουν ευθείες βολές για διοίκηση, παίκτες και προπονητή, με κάποιους να ζητούν να φύγουν όλοι.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει απογοήτευση αλλά και η ανάγκη η ομάδα να ανασυνταχθεί μέσα και από την επιστροφή αρκετών σημαντικών παικτών, ώστε να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερη στα πλέι οφ, στα οποία δεν υπάρχει η πολυτέλεια για καμία χαλάρωση, ασχέτως αν ο στόχος της ανόδου έχε χαθεί.

Αντιθέτως, όλοι από δω και στο εξής πρέπει να είναι στην … τσίτα, για να τελειώσει η σεζόν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή και αξιοπρέπεια, τιμώντας τη φανέλα και την ιστορία της ομάδας, όπως είπε ο ίδιος ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Παρόντος Κικίλια σεμινάριο για την αδειοδότηση

Χθες Δευτέρα 11/3 πραγματοποιήθηκε το ετήσιο σεμινάριο αδειοδότησης, που διοργάνωσε το Τμήμα Αδειοδότησης της Ε.Π.Ο. για τις ΠΑΕ της Super League 2. Συμμετείχαν, διά των εκπροσώπων τους, εννέα ομάδες της Κατηγορίας, ανάμεσα σ’ αυτές κι η Νίκη με παρόντα τον διευθυντή της ΠΑΕ, Ανδρέα Κικίλια.

Έγινε ενημέρωση των ομάδων για τη δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας, παρουσιάστηκαν οι αλλαγές στον Κανονισμό αδειοδότησης (έκδοση 2023), οι διαφοροποιήσεις για την άδεια SL2 σε σχέση με την άδεια SL1 και την άδεια UEFA και αναλύθηκε ο τρόπος εκπλήρωσης των κριτηρίων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.